Connect with us

Hirdetés

technokrata

Schneider-Kreuznach optikás LG mobilok

Kütyük

Schneider-Kreuznach optikás LG mobilok

Az LG Electronics új kamerás telefonjaiban a német Schneider-Kreuznach cég lencséi kapnak helyet.

A Schneider-Kreuznach először működik együtt egy mobiltelefon gyártó céggel. Az LG nemrég bemutatott Shine becenevű készüléke az első kamerás telefon a világon, amelybe Schneider-Kreuznach lencsét építettek.

˝Napjaink vásárlói elvárják, hogy mobilkészülékük professzionális multimédiás tulajdonságai között a kamera is csúcsminőségű legyen˝ – mondta Skott Ahn, az LG mobiltelefon K+F központjának ügyvezető igazgatóhelyettese. ˝A Schneider-Kreuznach technikai szakértelmének segítségével az LG több felsőkategóriás telefont mutat majd be˝.

˝Erős támogatásunkkal az LG a legfejlettebb kamerás telefonokat nyújtja majd a multimédiás tulajdonságok kedvelőinek˝ – mondta Dr Josef Staub, a Schneider-Kreuznach vezérigazgatója.

A együttműködés megkezdésének alkalmából Skott Ahn és Josef Staub egy közös ünnepség keretén belül látták el a szerződést kézjegyükkel az LG Electronics Mobiltelefon K+F, központjában, 2006. október 25-én, Szöulban. A megegyezés alapján a két cég egyesíti a brandinget az adott területen, megosztja egymással technológiai tanúsítványait, és együttesen folytatja tovább a fejlesztéseket.

Az IC Insight piackutató cég felmérései alapján a kamerás telefonok globális piacán 910 millió készülék talál majd gazdára 2010-ig. A cég jelentős növekedésre számít a kamerás telefonok szegmensében. Az előrejelzések szerint a kamerás telefonok 2006-ra 54, 2008-ra 68, 2009-re pedig 75 százalékát teszik majd ki a piacnak világszerte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés