Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mio nyereményjáték: irány München!

Kütyük

Mio nyereményjáték: irány München!

Az LCP Systems nyárvégi nyereményjátékkal kedveskedik a Mio navigációs készülékek vásárlóinak.

Az egyhónapos, ˝Utazz a Mio-val!˝ elnevezésű kampányban minden Mio termék részt vesz. A nyeremény egy 4 fő részére szóló müncheni hosszú hétvége az Oktoberfest idején.

Lassan vége a nyárnak. Többségünk már túl van a szabadságon és talán azon az élményen is, hogy nem talált oda a szálláshelyhez vagy a nevezetességekhez. Mindez elkerülhető, ha van nálunk egy Mio navigációs készülék, hiszen az egészen a célig vezeti az utazót.

A széles termékskálában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó akár egy egyszerű navigátorról, vagy annak kéziszámítógéppel, sőt telefonnal bővített változatáról. A legújabb készülékek már előre telepített térképeket is tartalmaznak. Ezek segítségével külföldön is könnyedén megtalálhatunk éttermeket, szállodákat, benzinkutakat.

A navigáción kívül számtalan szórakozási lehetőséget is kínálnak a Mio termékek: MP3 lejátszóval felszereltek, játékprogramokat tartalmaznak, képnézegető is megtalálható rajtuk, hogy csak párat említsünk.

Ha most vásárol Mio készüléket, mindezt rögtön ki is próbálhatja, hiszen ha részt vesz a Mio nyereményjátékon, kiutazhat a müncheni sörfesztiválra. A Vista Utazási Iroda biztosítja a szállást reggelivel a háromcsillagos Hotel Econtelben, a Sixt autókölcsönző jóvoltából pedig egy felsőkategóriás bérautó áll rendelkezésére az út során.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés