Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tovább gyorsít a Pannon

Kütyük

Tovább gyorsít a Pannon

A Pannon tapasztalatai alapján a gyorsan növekvő, ma már az ország 361 településen, a lakosság 65%-a számára elérhető mobil szélessávú 3G/HSDPA hálózatot igénybe vevő ügyfelek számára azonban nem csupán a területi lefedettség, hanem az internetezési élmény is egyre fontosabb szerepet játszik: ennek érdekében a Pannon folyamatosan kapcsolja be hálózatában a 7,2 Mbps letöltési sebességet, valamint a nagy feltöltési sebességet biztosító HSUPA képességet is.

A HSUPA használatához szükséges modemek már kaphatóak a Pannonnál. A Pannon felkészül a növekvő kapacitás igények kielégítésére, ezért elkezdte a 14.4 letöltési sebesség bevezetését is, ami több felhasználó kiszolgálását teszi lehetővé változatlan sebesség mellett. A mobil szélessáv előnye, hogy segítségével csaknem bárhol, bármikor elérhető a világháló. Az internetezési élmény biztosítása érdekében azonban fontos, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő sebesség mind a le-, mind pedig a feltöltés esetében. “Ma már az előfizetők számottevő része nem csupán egyszerűen böngészésre, e-mailezésre használja mobil szélessávú előfizetését, hanem különféle adatkommunikációs célokra is. Az internet ilyen alkalmazása a világháló jellegének természetes következménye, és a Pannon a saját eszközeivel törekszik arra, hogy minél több háztartásba eljuthassanak a mobil internet, és ezáltal a világháló előnyei” – nyilatkozta a fejlesztés kapcsán Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

“Célunk, hogy a következő egymillió előfizető mobil internet segítségével kapcsolódjon a világhálóhoz, melyhez a jelen lefedettséggel és hálózati kapacitással kiváló lehetőséget teremtünk” – tette hozzá. A Pannon nemrégiben vezette be a korlátlan forgalmi keretet biztosító Pannon Internet Éjjel-Nappal és a Pannon Internet Éjszaka-hétvége csomagokat, amelyek a gyors internet megszállottjainak megfelelő kiváló ajándékul szolgálhatnak az ünnepek közeledtével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés