Connect with us

Hirdetés

technokrata

A mobiltelefon gyógyít, relaxál és szúnyogot riaszt

Kütyük

A mobiltelefon gyógyít, relaxál és szúnyogot riaszt

Dél-Koreában ismét egyedülállóan új mobiltelefonos szolgáltatásokat vezettek be.

A KTF nevezetű mobil operátor új szolgáltatásai révén most elsősorban a vakációzóknak próbál meg kedveskedni.

A Multipack Indigestion Cure segítségével az emésztési gondokat lehet orvosolni. A szolgáltatás egyrészt lágy zene, másrészt pedig a gyomorhoz köthető akkupunktúrás pontok ismertetése révén próbál gyógyírt adni a mobiltelefont használóknak.

A MultiPack Hangover Cure az átmulatott éjszakák után nyújt hathatós segítséget, vagyis a másnaposság kellemetlen hatásait próbálja meg kiküszöbölni. A szolgáltatás keretein belül olyan természeti hangokat lehet hallani, melyek stimulálják az emberi anyagcserét, ily módon felgyorsítják a mérgező anyagok testből történő távozását. A felhasználók madárcsicsergést, vízcsobogást, szélzúgást és marhabőgést, valamint vidám dalokat hallgathatnak meg.

A MultiPack Awakener segít, hogy a reggeli ébredés viszonylag kellemes és gyors legyen, teszi mindezt három különböző sebességű és frekvenciájú hangminta révén.

Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a MultiPack Anti-Mosquito Plus-ról: ennek használatával a telefon a hím szúnyogokéhoz hasonló hangot ad ki magából, ami elriasztja a vérszívó nőstény szúnyogokat.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés