Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-E620: hangfelismerős mobil Európának

Kütyük

Samsung SGH-E620: hangfelismerős mobil Európának

A Samsung Electronics bejelentette, hogy hamarosan megkezdi SGH-E620 típusjelzésű mobiltelefonjának európai kereskedelmi forgalmazását.


A kagylóformájú újdonság alapjában véve egy teljesen átlagos készülék, egyetlen különlegessége nem más, mint a fejlett hangfelismerési technológia. Némi üröm az örömben, hogy magyarul még nem tud a szoftver, hanem csak a következő nyelveket támogatja: angol, francia, spanyol, német, olasz.

A csukott helyzetben 86 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 24 milliméter vastag Samsung SGH-E620 egész pontosan 90 grammot nyom a mérlegen. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a beépített digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 1 megapixeles felbontású fotókat lehet készíteni. A kamera optikája mellett nem is egy, hanem rögtön két LED alapú vaku kapott helyet, így akár még sötétben is fotózhatunk. A külső LCD egyébként ugyancsak 262 ezer színű, felbontása pedig 96×96 pixel.

A belső antennás, Bluetooth és GPRS Class 10 kompatibilis Samsung SGH-E620 hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal van felvértezve és természetesen MP3 zeneállományokat, illetve MPEG4 videókat is képes lejátszani. A készülék háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés