Connect with us

Hirdetés

technokrata

Virtuális barátnő mobiltelefonokra

Kütyük

Virtuális barátnő mobiltelefonokra

A hongkongi székhelyű Artificial Life bejelentette a V-Girl Version 1.0-t, a mobiltelefonokon élő virtuális barátnőt.


A V-Girl Version 1.0 fontosabb ismertetőjelei közé tartozik a fejlett mesterséges intelligencia, a TTS (Text To Speech), vagyis szöveg felolvasási technológia, a valós időben történő chatelési lehetőség, a személyre szabhatóság, a kiváló minőségű háromdimenziós grafika és animáció, a több mint háromezer különböző audió és videó stream, valamint a játék a játékban szolgáltatás.

A fejlesztők elmondták, hogy számos mobiltelefonos operátor jelezte már igényét a V-Girl Version 1.0-ra, mely a világ különböző 2,75G (EDGE) és 3G (UMTS) hálózataiban várhatóan a jövő év elején fog megjelenni. A szoftver egyébként több beépített, könnyen cserélhető reklámfelülettel rendelkezik, tehát a szponzorok szempontjából sem elvetendő alkalmazásról beszélünk.

˝Fontos pillanat ez számunkra, és meg kell ragadjam az alkalmat, hogy megköszönjem a fejlesztők elmúlt évi megfeszített munkáját. Biztos vagyok abban, hogy a közeljövőben számos ország számos mobil operátora bizalmat szavaz majd a V-Girlnek˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Eberhard Schöneburg, az Artificial Life elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés