Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Vodafone live!: még több, még színesebb mobil tartalom

Kütyük

Megújult a Vodafone live!: még több, még színesebb mobil tartalom

A Vodafone multimédiás szolgáltatáscsomagja, a Vodafone live! megújult műszaki platformmal jelentkezik, így újabb szolgáltatások és tartalmak jelennek meg Magyarország legszélesebb tartalomkínálattal rendelkező, legtöbb tartalomszolgáltató partnert felsorakoztató mobilportálján.

A felhasználok számára megújul a Vodafone live! főoldala, az eddigi 8 menüpont helyett 14 közül választhatnak, új kategóriák születtek, néhány korábbi pedig átalakult. Az új platform segítségével már rövid, maximum 15-30 másodperces videók is letölthetőek lesznek, többek között ingyenes Ferrari klipek, sport illetve baki klipek A tartalom mennyisége rövidesen bővül, ingyenes és fizetős tartalmakkal egyaránt.

Szeptemberben megújult a csak a Vodafone live!-on elérhető hivatalos UEFA Champions League oldal, ezáltal bővebb élő közvetítések és részletes Bajnokok Ligája történeti statisztika érhető el. Rövidesen letölthető (gól)videók, SMS és MMS hírszolgáltatások indulnak a Mobilhírnök szolgáltatás segítségével, valamint az Euro Fantasy Football is újraindul. Rendkívül kedvező feltételekkel lehet regisztrálni az Anastacia MMS turnénaplóra, amely minden európai koncert másnapján rövid képes beszámolót küld MMS-ben Anastacia-ról, mindössze a tarifacsomag szerinti MMS áráért. Ezenfelül letölthető ingyenes és prémium Anastacia képek/hangok is várhatóak.

Jó hír a csengőhangok szerelmeseinek, hogy nagyszámú új realisztikus csengőhanggal és zajjal bővült a valósághű csengőhangok kínálata – a rovatban minden héten további frissítés várható. A Vodafone egyedi megállapodásának köszönhetően még az ősz folyamán várható a Ministry of Sound és a a ringtones.com tartalmainak megjelenése is. A természetkedvelők pedig hamarosan a wildlive! természetvédelmi alapítvány jótékonycélú tartalmait böngészhetik magyar nyelven.

A megújult Vodafone live!:
-egyedülálló készülék kínálat: exkluzív, egyedi felhasználói felülettel ellátott, legmodernebb, színes, beépített kamerával rendelkező készülékek
-közel 100 tartalomszolgáltató partner, több mint 200 színes tartalomszolgáltatása
-több, mint 1.000 Java játék a legnagyobb nemzetközi Java játék gyártóktól, köztük 3D-s játékok, rekord feltöltési funkciókkal
-valósághű csengőhangok a legnagyobb kínálattal Magyarországon, számos magyar és nemzetközi csengőhang gyártótól
-több mint 30 készüléktípus teljes multimédiás támogatása.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés