Connect with us

Hirdetés

technokrata

Indul a Vodafone live! a 3G hálózaton

Kütyük

Indul a Vodafone live! a 3G hálózaton

A Vodafone ma bejelentette, hogy Vodafone live! szolgáltatása egyedülálló módon 13 országban már 3G hálózaton is működik, így Ausztriában, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Japánban, Hollandiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is elérhető.

Az előfizetők 10 új 3G telefon közül választhatnak:
-7 exkluzív Vodafone mobiltelefon
-Európa első 2 megapixeles kamerával ellátott mobiltelefonja: Sharp 902
Továbbfejlesztett portál design – a még könnyebb kezelhetőségért
Izgalmas, új szolgáltatások: videótelefonálás, teljes zeneletöltés és 3D játékok
Szélesebb körű új és továbbfejlesztett tartalmak:
-átfogó zenei kínálat a legismertebb előadóktól
-új, mobiltelefonra készített ˝szappanopera˝ a ˝24˝ című sorozat alapján
-exkluzív videók, képek, animált üdvözlőlapok és háttérképek
-a ˝Hónap Mozija˝ sorozat, mely a Bridget Jones: The edge of reason című filmmel indul
-UEFA Bajnokok Ligája és Barclays Premiership videó összefoglalók
-exkluzív Manchester United és Ferrari mobil videó tartalmak
-újabb izgalmas játékok a világ vezető játékgyártóitól

A sikeresen bevezetett Vodafone Mobile Connect 3G adatkártya és a 8 európai piacon elérhető 3G fogyasztói szolgáltatások után, a Vodafone live! 3G elindítása a következő szignifikáns lépés volt a Vodafone 3G stratégiájában.

2002 októberi megjelenésével a Vodafone live! volt az első olyan mobilszolgáltatás, mely egyesítette a mobiltelefont, a hálózatokat, tartalmakat és szolgáltatásokat, felhasználó központú ajánlatot létrehozva. A Vodafone live! 3G a Vodafone multimédiás fogyasztói ajánlata a következő generáció számára. A 3G kiaknázásával a felhasználói élmény átalakul a nagyobb letöltési sebesség, a tökéletesebb hangminőség és képek által, elősegítve a Vodafone mobil szolgáltatásain keresztül elérhető alkalmazások számának és használatának növelését.

Arun Sarin, a Vodafone vezérigazgatója szerint ˝a mai nap egy fontos nap a Vodafone életében és ezzel egy időben új időszámítás kezdődik a mobilkommunikációban˝.

˝A Vodafone live! 3G drámaian meg fogja változtatni az előfizetők Vodafone szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatait és biztosak vagyunk abban, hogy a Vodafone live! 3G sikeres lesz. A vásárlók kommunikációt, szórakozást és információt akarnak és hihetetlen mértékben egy eszköz felé fordultak ezen igényeik kielégítésére: a mobiltelefonjukhoz. A Vodafone live! 3G jövőre tömegpiaci termék lesz és számításaink szerint több, mint 10 millió ügyfelünk lesz live! 3G használó 2006. március végére. A Vodafone live! 3G egy új lehetőséget biztosít a jövedelmező növekedéshez. A mobilkommunikáció területén zajló fejlesztésekben vezető szerepünk van és ezt meg is fogjuk tartani, hogy újításainkkal további értéket teremtsünk előfizetőink és részvényeseink számára˝ – tette hozzá Sarin.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés