Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jönnek az érintőkijelzős, merevlemezes Nokia mobilok!

Kütyük

Jönnek az érintőkijelzős, merevlemezes Nokia mobilok!

Érdekes friss információk láttak napvilágot a Nokia közeljövőben debütáló újdonságaival kapcsolatban.

Az első hír a Series 60-nal kapcsolatos és arról szól, hogy a finnek okostelefon platformja milyen új megoldásokat fog kapni. Tudni lehet például, hogy a Series 60 támogatni fogja a minden eddiginél nagyobb, 640×320 pixeles felbontást, illetve az érintőképernyős adatbevitelt. Mint ismeretes, a Nokia ezen platformja először a 176×208 képpontos felbontást támogatta, a későbbiekben megjelent Second Edition változat viszont már a 208×208, 240×320 (QVGA) és 352×416 pixeles felbontásokat is ismerte, mind fekvő, mind pedig álló formátumban. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az első igazán nagy felbontású, érintőképernyős Nokia készülékek mikor jelennek majd meg a piacon.

A második hír szerint a piacvezető finn gyártó 2005-2006 magasságában kívánja kiadni első merevlemezes mobiltelefonját. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a világ első merevlemezes mobilját a Samsung dobta piacra nemrégiben Dél-Koreában.

Végül de nem utolsó sorban: a Nokia megerősítette, hogy a jövő esztendőben körülbelül 20 darab 1 megapixeles kamerás mobilt fog bemutatni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés