Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új autós kihangosító a Nokiától

Kütyük

Új autós kihangosító a Nokiától

Az új HF-3 Nokia csatlakoztatható autós kihangosító egyszerűen telepíthető megoldást kínál az autóban történő kommunikációra.


A készlet a jó hangminőség érdekében beépített kihangosítóból és mikrofonból, valamint Pop-Port interfésszel rendelkező csatlakozókábelből áll. A hívások minden további készülék igénybe vétele nélkül a kompatibilis mobiltelefonon kezelhetők. A berendezés áramellátása az autó 12 V-os szivargyújtójáról történik. Javasoljuk a kihangosító és egy kompatibilis mobiltartó együttes használatát, mivel a mobiltartó megoldja a telefon elhelyezését az autóban, ugyanakkor optimális helyet biztosít a mikrofon számára. A készülék megfelelő telepítését a mikrofon felett kigyulladó lámpa jelzi. A kihangosító egység a kompatibilis mobiltelefonok töltését is elvégzi.

˝A csatlakoztatható autós kihangosító választ jelent a felhasználók azon igényére, hogy az autóban kényelmesen, egy olcsó és egyszerűen telepíthető megoldás révén telefonálhassanak˝ – magyarázta Teemu Suila, a Nokia Multimedia Kiegészítő termékek részlegének igazgatója. ˝A terméket úgy terveztük, hogy más gépkocsiba is egyszerűen és gyorsan átszerelhető legyen. A felhasználónak tehát az autó cseréje esetén sem kell lemondania a kihangosító nyújtotta kényelemről˝.

A készülék a tervek szerint 2004 harmadik negyedévétől kapható Európában.

A Nokia a távol-keleti térség mobiliparágának vezető vállalataként innovatív, ágazatvezető és piac-specifikus technológiát és termékeket kínál a régió közel húsz különböző piacán.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés