Connect with us

Hirdetés

technokrata

Palm Powered MobileWorld projekt

Kütyük

Palm Powered MobileWorld projekt

A PalmSource elindította Palm Powered MobileWorld nevezetű projektjét, mely arra hivatott, hogy a mobiltelefonos szolgáltatók, az infrastruktúra szállítók, illetve a szoftver fejlesztő cégek erejét összefogva előre lendítse a cég Palm operációs rendszerét.

A projekt egyik legfontosabb alappillére, hogy a mobil operátoroknak a jövőben minden korábbinál nagyobb beleszólásuk lesz abba, hogy a PalmSource hogyan fejlessze tovább operációs rendszerét, a másik alappillér pedig nem más, mint hogy a szolgáltatók a PalmSource-szal közösen létre fognak hozni egy olyan összetett adatbázist, mely alaposan letesztelt Palm alkalmazásokból fog állni.

A PalmSource-féle Software Store-ra épülő MobileWorld katalógusban a várakozások szerint több mint 20 ezer Palm OS-re fejlesztett szoftver fog helyet kapni. A vállalat munkatársai elmondták, hogy a PalmPowered MobileWorld program egyik legelső partnere az Egyesült Államokbeli Sprint mobiltelefonos szolgáltató cég, mely a jövőben szoros együttműködést kíván folytatni a Palmmal.

˝A Palm Powered MobileWorld fontos szerepet játszik az új vezeték nélküli Palm gazdaság növekedésében. A projektnek köszönhetően mind a mobil szolgáltatók és szoftverfejlesztők, mind pedig a felhasználók számára könnyebb lesz eligazodni a Palm világában. Érdekes új szolgáltatás lesz, hogy a Palm alapú vezeték nélküli készülékek tulajdonosai vadonatúj szoftvereket tölthetnek majd le szolgáltatóiktól˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban David Nagel, a PalmSource elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés