Connect with us

Hirdetés

technokrata

Radiocafé.hu: Mitől leszek Internet-milliomos?

Kütyük

Radiocafé.hu: Mitől leszek Internet-milliomos?

November 9-én, vasárnap este 9-11-ig jelentkezik a radiocafé internetes magazinja, a radiocafé.hu.

A műsor az Internet világába kalauzolja hallgatóit – laikusokat és profikat egyaránt – a két műsorvezető pheke (Fekete Gábor) és Rutai Gábor közreműködésével. A zenét DJ Nadia szolgáltatja, természetesen élőben, bakelitről.

Eheti témák és vendégek

Csermely Ákos, az október végén Tihanyban tartott Internet Hungary konferencia főszervezője számol be a rendezvény legfontosabb tanulságairól.

Néhány téma a konferenciáról: A kockázati tőke bolyongásai; Mitől leszek Internet-milliomos? Hogyan keressünk piacot a nagyvilágban? A csatlakozást követően exportőrök vagy importőrök leszünk? Mi lesz az üzleti sláger az elkövetkező időszakban? Mi a siker titka, illetve mit kellene tenni Magyarországon a gyors felzárkózás érdekében? Hol vannak a milliárdos megrendelések? Hogyan lehet pénzhez jutni, ki és milyen szempontok szerint dönt az állami megrendelésekről, pályázatokról? Az ˝Internet˝ szó említése milyen kontextusba került az elmúlt időszakban: érdekli-e a magyar közönséget az Internet, és ha igen, miért nem? Az oktatás, a felnőttképzés és a kommunikáció jelentősége: lehet-e ˝tanítani a piacot˝? Ha igen, kinek a feladata? A vonalkódos tehén és a chippiercinges disznó: az Informatika megjelenése a mezőgazdaságban; Internetes újságírás, webes publikációk: nézetek, és nézetkülönbségek a ˝netújságírással˝ kapcsolatban; Veszélyezteti-e az új média a hagyományos médiaszegmensek reklámpiacát? Lyukak a szabályozásban, törvényi akadályok az információs társadalom útjában; Elszámolóház: hogyan lehet fizettetni a letöltésekért? (Digital Rights Management); Te is fiam Blútusz! Verseny vagy kooperáció: WiFi, broadband, mobil Internet; és így tovább.

Brückner Gergely, a Megyeszurker honlap tulajdonosa. A civilben gazdasági újságíró, szerkesztő évek óta űzött hobbiját teszi közszemlére a weboldalon, a profi futballnak hátat fordítva írja sajátos humorával a nem csak sportrajongók számára élvezetes – szociológiai tanulmánynak is beillő – meccsbeszámolókat.

További témák

A hét site-ja, a hét mozisite-ja, a hét zenei site-ja, friss hírek, érdekességek az Internet világából, tovább épül az online közösségi site, a webszájtépés.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés