Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Pannon GSM honlapja

Kütyük

Megújult a Pannon GSM honlapja

Megújult menüszerkezetű, az eddiginél is informatívabb, mozgalmas, fiatalos külsejű honlappal várja látogatóit a Pannon GSM honlapja.

Az oldal az elmúlt három évben kétszer is elnyerte ˝Az év nagyvállalati honlapja˝ címet, a szolgáltatások palettájának bővülésével azonban együtt járt az információk mennyiségek növekedése, s nagyobbak lettek a honlap látogatóinak igényei is. A Pannon GSM a felhasználók új elvárásaihoz és az aktuális internetes trendhez igazította webes megjelenését.

A megvalósítást széles körű piackutatás előzte meg, amelynek során a Pannon GSM kikérte előfizetői véleményét, felmérte igényeiket, elvárásaikat. A több mint 1500 oldalból álló magyar nyelvű honlap új formája, valamint a tartalmak megváltozott szerkezete könnyebb tájékozódást és kezelhetőséget nyújt az érdeklődőknek. Az átalakítás eredményeképpen a honlap informatívabb, áttekinthetőbb, strukturáltabb, sokkal színesebb lett. Az információdús és könnyen kezelhető oldalak letöltése is gyorsabb a korábban megszokottnál. Az egyes oldalak újraszerkesztése könnyített az olvashatóságon, így az átalakítás eredménye egyszerűbb, a szemnek is kellemesebb, fogyaszthatóbb honlap lett, amelyre méltán büszke a Pannon GSM.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés