Connect with us

Hirdetés

technokrata

2004 elején érkezik a Sony Ericsson 3G mobilja

Kütyük

2004 elején érkezik a Sony Ericsson 3G mobilja

A Sony Ericsson bejelentette, hogy várhatóan a jövő év elején kezdi meg vadonatúj, többek közt videotelefonálásra is használható harmadik generációs mobiltelefonja kereskedelmi forgalmazását.

Philip Rambech, a japán-svéd nagyvállalat angliai részlegének ügyvezető igazgatója újságírók körében elmondta, hogy a Z1010 típusjelzésű készülék végső tesztjei már javában folynak a cégnél, majd hozzátette, hogy a telefon kétirányú videohívási megoldásainak fejlesztése lényegében már véget is ért.

Rambech elmondása szerint a Sony Ericsson Z1010 a harmadik generációs UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) hálózatokban éppúgy használható lesz, mint a jelenleg leginkább elterjedt GSM (Global System for Mobile Communications) rendszerekben. A Z1010 két nagy felbontású folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik, és nem egy, hanem rögtön két integrált digitális fényképezőgépet tudhat magáénak. A videokonferencia szolgáltatásokat felvonultató Sony Ericsson újdonság a mai trendnek megfelelően Bluetooth és MMS kompatibilis, képes a Sony Memory Stick memóriakártyák fogadására, és segítségével minden további nélkül elektronikus leveleket is lehet küldeni.

Piackutató cégek szerint a mobiltelefon piaci növekedés fő mozgatórugója a közeljövőben a harmadik generációs mobil technológia lesz, ily módon érthető, hogy nem kis érdeklődés előzi meg egy-egy vadonatúj 3G készülék bemutatkozását.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés