Connect with us

Hirdetés

technokrata

Online zeneletöltés – Jennifer Lopez és Michael Jackson az Interneten

Kütyük

Online zeneletöltés – Jennifer Lopez és Michael Jackson az Interneten

A Sony által szárnyai alatt alkotó zenészek legnépszerűbbjei már az Internetről is letölthetők – a kiadó áldásával.

A Sony Music az utolsó azon nagy kiadóknak, akik meghajolni látszanak a trendek előtt. A Sony ugyanis lehetővé tette, hogy legnépszerűbb énekeseinek dalai online is megvásárolhatók legyenek Európában. Illetve Nagy Britanniában, mert a kiadó egyelőre nem járult hozzá, hogy a szigetország lakosain kívül más is éljen a lehetőséggel.

Az OD2 biztosítja a technológiát a Sony számára. A cég képviselői elmondták: már folynak a tárgyalások a kiadóval, hogy a kontinens más országaiban is használható legyen a szolgáltatás. Egyébként az OD2 egy tucat website-nak biztosítja az infrastruktúrát zeneletöltés céljából – ez az egyetlen cég Európában, amelyik mind az öt nagy kiadó licencjogaival rendelkezik (emellett pedig számos független zenész is felkereste már őket). A Sony révén már több mint 200 ezer dal felett rendelkezik az OD2.

Észak-Amerikában jelenleg egy rakétastarttal az Apple vezeti a fizetős zeneletöltő szolgáltatások listáját, s Európában is árnyaltabbá válhat a kép, ha megjelenik – valamikor az év végén vagy a következő év elején.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés