Connect with us

Hirdetés

technokrata

Allianz Biztosító – Az év internetes biztosítója Magyarországon

Kütyük

Allianz Biztosító – Az év internetes biztosítója Magyarországon

„Az év internetes biztosítója” díjat 2002 után másodszor ítélte a zsűri az Allianz Hungária Biztosítónak. A zsűri különdíjjal ismerte el a Generali-Providencia és az ÁB-Aegon biztosítók internetes munkáit.

Az Index.hu, a Hewlett-Packard Magyarország, és a Bankbiztosítási és Kockázatkezelési Szakoktató Intézet 2003-ban is megrendezte a biztosítók közti versenyt. Először 2001-ben került kiosztásra „Az év internetes bankja Magyarországon” cím és immár másodízben mérettetnek meg a biztosítótársasaságok is. „Az év internetes biztosítója Magyarországon” verseny megrendezésére először tavaly került sor, akkor a szervezők hagyományteremtő céllal hirdették meg a pályázatot: a gyorsan változó technikai megoldások és felhasználói igények miatt fontos volt az éves megmérettetés a biztosítói szakmában is.

„Az év internetes biztosítója” díj

A díjat a biztosítók internetes tevékenysége alapján szakmai zsűri ítélte oda a legkiválóbbnak értékelt hazai biztosítótársaságnak. A társaságoknak lehetőségük volt a zsűri munkáját támogató anyagok beadására, azonban ez a zsűrizésnek nem volt előfeltétele.
A zsűri elnöke: Dr. Szász Károly, a PSZÁF elnöke volt. A zsűri tagjai: Dr. Asztalos László, a Biztosítási Tanácsadók Szövetségének elnöke, Dr. Huczka Daisy, független biztosítási szakértő, Kámán Gábor, a PSZÁF Informatikai Igazgatóságának osztályvezetője, Dr. Luttenberger Zoltán, a BABIKSZI ügyvezetője és Skultéty Tamás, a Hewlett-Packard Magyarország üzletági igazgatója.

Az eredmény

„Az év internetes biztosítója” díjat 2002 után másodszor ítélte a zsűri az Allianz Hungária Biztosítónak. A tavalyi pályázatot a szerződéskötés és az adminisztráció internetes megoldásával nyerte meg az Allianz, míg az elért eredményt ebben az évben a B2B kárrendezési rendszerével, a Crashperttel erősítette meg. Az Allianz hazai portálja az európai biztosítási piacokon vezető anyavállalat megoldását adaptálja Magyarországra.
A zsűri különdíjjal ismerte el a Generali-Providencia és az ÁB-Aegon biztosítók internetes erőfeszítéseit.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés