Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megmutatta a Microsoft, hogy mivel játszol a jövőben

Smart home

Megmutatta a Microsoft, hogy mivel játszol a jövőben

Itt az új, kisebb Xbox One.

Ahogyan arra számítani lehetett, a Microsoft végre hivatalosan is leleplezte az Xbox One új generációját. Az Xbox One S néven debütáló készülék 40%-kal könnyebb elődjénél, méghozzá úgy, hogy a használatához nincs szükség arra a hatalmas külső tápra, mint a hagyományos kiadásnál.

maxresdefault-3

Az E3-on debütált újdonság a külsején túl máshol is változott, a mérnökök például közkívánatra előlre tették az eddig hátul helyet foglaló USB csatlakozókat, illetve a vélhetően csekély érdeklődés miatt egyszerűen kihagyták a One S-ből a Kinect portot, ezt a jövőben csak USB adapterrel köthetjük rá a gépre. További változás, hogy már 4K felbontású filmeket is lejátszhatunk a konzolon, illetve megjelent a HDR támogatás is, ez utóbbi játékoknál is használható.

Érdekesség, hogy a kontrolleren is dolgoztak a mérnökök, a némileg átformált külsejű irányítókar ugyanis a Bluetooth segítségével nagyobb távolságból is használható.  Az Xbox One S elsőként augusztusban kerül piacra, méghozzá a csúcsmodell képében, a 2 TB-os, 399 dolláros áron kínált variáns után néhány héttel érkezik csak meg az olcsóbb, 500 GB-os és 1 TB-os háttértárral szerelt modell.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés