Connect with us

technokrata

Így képzeli el az Apple a tévézést

Smart home

Így képzeli el az Apple a tévézést

Megérkezett a legújabb tvOS.

Az Apple ezúttal is nyilvánvalóvá tette, hogy szerintük a televíziózás jövőjét az alkalmazások jelentik. Ezzel összefügg, hogy már 600 alkalmazás érhető el a tavaly ősszel megjelent tvOS-re, illetve az Apple TV tulajdonosok 1300 csatorna közül választhatnak.

wwdc-452

Az új frissítés még jobban összehozza az iPhone-t a tévénkkel, hiszen mostantól egy iPhone-os alkalmazás is elérhetővé válik, amivel a mobilunkkal irányíthatjuk a kaliforniai gyártó tv-s kiegészítőjét, akár a kezünkkel, akár Siri segítségével. Apropó Siri, az új frissítéssel már tematika szerint is tud keresni az Apple asszisztense, illetve mostantól a YouTube-on való keresgéléshez is használhatjuk.

wwdc-459

Igazán izgalmas, hogy az új tvOS-szel már keresgélni sem kell az egyes csatornákat, elég bemondani, hogy mit szeretnénk nézni és az Apple TV máris elindítja azt a műsort. Sőt, nemcsak, hogy a műsoroknál, de a jelszavaknál sincs szükség a kezünkre, a dish-nek köszönhetően az előre eltárolt azonosítónkat bemondva a zárolt tartalmakhoz is hozzáférhetünk. Nem maradt ki, a sötétített mód sem, így éjszaka is kellemesebb lesz a szemnek az Apple TV felülete.

Képek forrása: EngadgetSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin