Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tim Cook: Áprilisban jön az Apple Watch

Viselhető Tech

Tim Cook: Áprilisban jön az Apple Watch

A vállalat vezetője bejelentette az okosóra áprilisi érkezését.

Tim Cook (Apple CEO) a vállalat első negyedéves befektetői ülésén megerősítette az okosóra áprilisi érkezését. Miután vázolta a sikeres iPhone eladásokat és a gyors terjeszkedést Kínában, lényegében elárulta, hogy a sokak által már nagyon várt készülék (nem márciusban, mint azt a 9to5Mac gondolta) áprilisban kerül a boltok polcaira.

Megtudhattuk, hogy az Apple-nél három időszakra bontható a termékek megjelenése. Egy korai, egy az év közepén, és egy késői. Az óra szeptemberi bemutatásánál az “early 2015” volt az egyetlen utalás a megjelenési dátumra. Nos, ez legfrissebb információink szerint nem jelent mást, mint az áprilisi érkezést.

Cook azt is hozzátette, hogy még mindig folynak a fejlesztések az órával kapcsolatban, de már alig várják, hogy a felhasználók is átélhessék a készülék nyújtotta élményt. Lényegében az Apple Watch az első valóban új termék az iPad 2010-es debütálása óta a vállalatnál. Már mi is nagyon izgatottak vagyunk az eszközt illetően, és reméljük áprilisra sikerül növelni az óra átlagos üzemidejét is.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés