Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két új telefont mutatott be az Acer

Kütyük

Két új telefont mutatott be az Acer

Megfizethető áron debütál a tajvani vállalat két újdonsága.

Két új okostelefonnal bővíti kínálatát az Acer. A Liquid Z4 az alsókategóriában próbál szerencsét, ennek megfelelően gyengébb komponensekkel találkozhatunk.

z4

A 4″-es, WVGA felbontású képernyő mögött egy kétmagos, 1,3 GHz-es Cortex A7-es processzor és 4 GB memória foglal helyet. Az Android 4.2.2 Jelly Bean-nel érkező készülék kamerájával 5 megapixeles fotókat készíthetünk. A további frissítésekről egyelőre nincs információ, ám az már biztos, hogy a Google rendszere a gyártó jó szokásához híven egyedi felületet kap majd. Az áprilisban megjelenő készülékért 99 eurót kell majd fizetni.

e3

Társánál feljebb, a középkategóriában tevékenykedik majd a Liquid E3. A 4,7″-es, 720p felbontású képernyővel érkező telefont egy négymagos, 1,2 GHz-en üzemelő processzor működteti. A WiFi-vel és GPS-szel piacra kerülő telefonnal 13 megapixeles fotókat készíthetünk, az elkészült műveket pedig a 4 GB-os memóriába menthetjük. Akárcsak a Z4, az E3 is Android 4.2.2 Jelly Bean-nel kerül majd piacra, ám ebben az esetben az Acer garantálja, hogy a közeljövőben megkapják a tulajdonosok a 4.4 KitKat-tet. A 199 eurós áron megjelenő telefont leghamarabb áprilisban vásárolhatjuk meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés