Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hyundai szedánkupé

Garázs

Hyundai szedánkupé

Elantra 2010
Jobb marketinggel négyajtós kupéként is eladhatná a Hyundai az új Elantrát.

Nemrég leplezte Pekingben az új Accentet a Hyundai, a koreai gyár azonban nem állt le a premierekkel. Hazai pályán, a Busani Autószalonon már az új Elantráról, vagy ahogy helyben ismerik, az Avantéről hullt le a lepel, a szedán ráadásul kellemes csalódás.

Elődjénél lényegesen sportosabb és kellemesebb megjelenésű a lendületes vonalvezetésű autó, melyet a szegmens népszerűségére tekintettel akár négyajtós kupénak is nevezhetne a Hyundai. Egyelőre nem teszik a koreaiak, sőt, meglepően szűkmarkúan mérték a technikai adatokat, így semmi hivatalosat nem tudni az autó méreteiről és a padlólemezről sem.

Hogy valami konkrétum azért legyen, kiderült, hogy egy új fejlesztésű, 1,6-os benzinmotorral biztosan kapható lesz az Avante/Elantra, teljesítménye 140 lóerő, legnagyobb nyomatéka 166 Nm, hatfokozatú automata váltó kapcsolódik hozzá.

A Gamma sorozat tagja a közvetlen befecskendezéses blokk, amely a Hyundai állítása szerint legalább tíz százalékkal takarékosabb a riválisok hasonló motorjainál. Extrák akadnak bőven, intelligensek a fényszórók, a hátsó lámpák LED-esek, fűthetőek a hátsó ülések és még egy színes kijelző is elfért a középkonzolra, bár a kabinról nem közöltek képet a titkolózó gyáriak.

2010 második felében kezdődik az ázsiai értékesítés, más piacokon 2011 elején jelenhet meg az autó.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés