Connect with us

Hirdetés

technokrata

Április 24-én jön az Apple Watch

Viselhető Tech

Április 24-én jön az Apple Watch

18 órán át működik és akár 17 ezer dollárba is kerülhet!

Az új MacBook leleplezése után Tim Cook elárulta az Apple Watch megjelenési időpontját is. A rajongók április 10-étől előrendelhetik a készüléket, az első darabokat pedig április 24-én helyezhetik fel a csuklójukra. Az első vásárlók Ausztrália, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, Egyesült Államok, Japán, Hong Kong és Anglia Apple üzleteiben tehetik magukévá az Apple Watch-ot, méghozzá 350 dolláros alapáron.

watchengadget

Ezért az összegért a 38 mm-es Watch Sport kiadás vásárolható meg, a hagyományos, rozsdamentes acélból készült Watch modell pedig 549 és 1099 dollár közötti áron jelenik meg. A kínálat csúcsát a 10 és 17 ezer dollár közötti áron árult Watch Edition képviseli, ez 18 karátos arany házzal nyűgözi le az érdeklődőket. Legalábbis azokat biztosan, akik ezt az óriási összeget ki tudják majd fizetni érte. Talán nem is véletlen, hogy a Watch Sport és a Watch verziókkal ellentétben ez kizárólag néhány, előre felkészített boltban vehető majd meg.

apple_watch_2

Tim Cook az árakon túl elárulta azt is, hogy az újdonság 18 órán át működik egyetlen töltéssel, ez véleményük szerint elég lesz a napi feladatok elvégzésére. Azt sajnos nem részletezték, hogy ez mekkora aktivitás mellett tartható, ám valószínű, hogy aktív telefonálás vagy használat során 4-5 órával kell számolnunk.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés