Connect with us

technokrata

Készülnek az adapterek az Apple Watch-hoz

Viselhető Tech

Készülnek az adapterek az Apple Watch-hoz

Utángyártott szíjakat is ráköthetünk az Apple Watch-ra.

Amikor szeptemberben bemutatkozott az Apple Watch, a kaliforniai gyártó kiemelte, hogy a termék mellett a szíjak is nagy hangsúlyt kapnak majd, így reményeik szerint minden lehetséges vásárló megtalálja majd a neki leginkább tetsző példányt. Igen ám, de ezeknek, a nagy gondossággal megalkotott daraboknak igen borsos ára lesz, ez pedig azt jelenti, hogy sokan vásárolnak majd utángyártott szíjakat vagy épp a saját, már bevált szíj további használata mellett döntenek.

applewatchadapter

Nekik készülnek a különböző adapterek, melyek már el is árasztották az internetet. Legyen akár az alumíniumból készült  Watch Sport, a rozsdamentes acélból megalkotott Watch vagy épp a 18 karátos aranyból gyártott Watch Edition a csuklónkon, nem leszünk az Apple saját példányaihoz láncolva.

A Watch Edition-hoz már Olaszországban készítettek egy olyan adaptert, mely az órához hasonlóan 18 karátos aranyból készült, ennek ára eléri a 3450 dollárt. Az Apple egyébként nem rajong túlságosan ezekért az adapterekért, januárban már töröltettek egy közösségi finanszírozással zajló projektet.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin