Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már itthon is kapható a LG G Watch R

Viselhető Tech

Már itthon is kapható a LG G Watch R

A hazai szolgáltatók közül elsőként a Telenornál érhető el az LG műhelyében fejlesztett kerek kijelzős okosóra, az LG G Watch R.

Az LG G watch R az első nagy sorozatszámban gyártott, a klasszikus karórákra emlékeztető, kerek kijelzős okosóra a piacon. Az okostelefonhoz kapcsolható eszköz kialakítását prémium anyaghasználat jellemzi, a rozsdamentes acél kerettel és sztenderd, azaz ízlés szerint cserélhető – 22 milliméteres – szíj csatlakozással rendelkezik. Technikai paramétereket tekintve 1,3”-os érintőképernyős kijelzőt, giroszkópot, iránytűt, gyorsulásmérőt és sportoláshoz hasznos pulzusszám-mérőt terveztek az eszközbe a mérnökök. Android Wear operációs rendszerének köszönhetően minden 4.3-as és frissebb androidos – nem csak LG – készülékekkel kompatibilis. A kapcsolat az okostelefonnal Bluetooth 4.0-ás szabványon valósul meg, az óra segítségével telefonálhatunk, szövegfelismerő funkciójának köszönhetően pedig SMS-t, írhatunk, vagy rendszeres értesítéseket fogadhatunk a Google Now szolgáltatással. Az Adroid Wear új kiegészítő rendszernek számít, a közeljövőben az ilyen eszközökre elérhető alkalmazások számának további növekedése várható.

Az LG G Watch R okosóra LG F70 okostelefonnal, #Királyság kártyás csomagban már 80 990 Ft-ért megvásárolható. A karácsonyi szezon másik két főszereplője a Sony Xperia Z3 és a Samsung Galaxy Ace 4 lehetnek. Az Xperia Z3 Compact azon kevés okostelefon egyike, ami 5 hüvelyknél kisebb képátló mellett nyújt csúcskategóriás teljesítményt. Erre a garanciát a Snapdragon 801-es processzor mellett a 2 GB memória és a 4K videofelvétel-képesség adja. A minőségi anyagokkal szerelt, üveg elő- és hátlappal rendelkező készülék IP68-minősítéssel is rendelkezik, azaz por- és vízálló: akár félórát is kibír másfél méteres mélységben, ahol a 20 megapixeles hátlapi kamerával izgalmas víz alatti felvételek is készíthetők.

A középkategóriát a Telenor kínálatában a Samsung Galaxy Ace 4 kívánja meghódítani. A 4G-képes, 4,3 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel érkező Ace 4 vadonatúj Snapdragon 410-es processzort kapott, amely egyébként csak a csúcskészülékekre jellemző fürgeséggel hajtja meg a készüléket. A telefonban emellett a manapság már ritka, de annál hasznosabb RDS-es sztereó FM rádió is megtalálható.

A Telenor az elmúlt 20 év sikereit a 20-as karácsonyi akciók mellett Havasi Balázs egyedülálló koncertjén, a Telenor HAVASI Symphonic Aréna Show-n ünnepli meg december 5-én a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a több ezer Telenor előfizetővel a Telenor munkatársai is együtt ünnepelhetnek majd.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés