Connect with us

technokrata

Az ASUS ZenWatch is beáll az androidos okosórák sorába

Viselhető Tech

Az ASUS ZenWatch is beáll az androidos okosórák sorába

Az IFA-n az ASUS okosórája is bemutatkozott, azonban nem tartották be ígéretüket az árral kapcsolatban.

Az ASUS okosóráját, már előzetes videókban és képeken is láthattuk, de élőben csak az IFA-n mutatkozott be. Mint sejtettük ez az óra is négyzet alakú kijelzőt tudhat magáénak, és egy hajlított Gorilla Glass védi felszínét. A házban egy 1.63 inches AMOLED kijelző található 320 x 320-as felbontással, akárcsak a Samsung Gear Live esetében.

A hardverek terén sem tér el ettől a modelltől és egy 1.2GHz-es Snapdragon 400-as processzor működteti, akárcsak a G Watch kör kijelzős testvérét, a G Watch R-t. Szintén 512MB RAM és 4GB belső tárhely áll rendelkezésünkre, és akkumulátora 1.4 Wh-es. Szenzorai segítségével nem csak mozgásunkat, de szívünk ritmusát is képes mérni, valamint Bluetooth 4.0 kapcsolattal is rendelkezik. Sportolási céljaink eléréséhez tanácsokkal járul hozzá. Ha az akku lemerül egyszerűen csak rá kell helyeznünk a töltőállomásra, mely sokak szerint mutatósabb a G Watch-énál, akárcsak az egész készülék.

Az alapvető Android Wear funkciók mellett természetesen a gyártótól is érkeztek bizonyos tulajdonságok és szoftveres apróságok. Ilyen például a telefonunk feloldása az óra megírintésével, vagy a némítás az óra lefedésével, valamint a “Find My Phone” és a “Remote Camera” szolgáltatások. Sajnos az ígértnél többet kérnek érte, hiszen ára 200 dollár fölött van, 260 dollár, de meglehetősen minőségi termék és megállja a helyét az okosórák versenyében.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin