Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bámulatos, hogy mire képes az XSense hajlékony kijelzője

Smart home

Bámulatos, hogy mire képes az XSense hajlékony kijelzője

Manapság 3 dolog tartja izgalomban a szórakoztató elektronikára éhes embereket: a Google Eye, a Samsung Galaxy S III és a hajlékony kijelző. Utóbbiról itt egy újabb érdekes koncepció.

Az Atmel nem kevesebbet szeretne elérni, mint hogy a jövő hajlékony kijelzőit gyártsa le a világ számára. XSense kijelzője ígéretes tervnek tűnik, ugyanis bármire rászerelhetjük majd a jövőben, mivel kitűnően skálázható. Így akár egy domború idomokkal megáldott kávéfőző kijelzője is lehet érintőképes kijelző vagy bármilyen egyenletes felületé, legyen az bármilyen.

Az Atmel XSense kijelzője film-alapú réteggel rendelkezik, mely teljes mértékben érzékeli az érintést és bármilyen formában, irányban hajlítgathatjuk, lényegében tökéletes megjelenítő marad. Képzeljük el, hogy egy olyan eszközt tartunk a kezünkben, aminek tulajdonképpen nincsen kerete, hanem faltól falig kitölti a kijelző az előlapot, vagy akár maga a kijelző lenne a fogó része is a táblagépnek, amin minden érintőképes. Ebben a videóban megmutatják, hogy mire is gondolnak a készítők, és meg kell mondjam, nagyon tetszik ez a jövő.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés