Connect with us

technokrata

Letisztult kialakítással és 21:9-es képaránnyal mutatkozik be a Sony Xperia™ L4

sony xperia

SmartPhone

Letisztult kialakítással és 21:9-es képaránnyal mutatkozik be a Sony Xperia™ L4

Letisztult kialakítással és 21:9-es képaránnyal mutatkozik be a Sony Xperia™ L4

Három bokeh effekttel felszerelt kamera a kreatív önkifejezéshez

A Sony bejelentette, hogy az új Xperia L4 készülékkel tovább bővül a szórakoztatásközpontú telefonjainak portfóliója.

21:9 képarányú megjelenítés a letisztult kialakításért és megnövelt hatékonyságért

A Sony L-szériájának legújabb darabja, az Xperia L4 a 6.2”-os, 21:9  arányú kijelzőnek, valamint karcsú stílusának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a felhasználó kezébe. A 21:9-es képarány által kevés görgetéssel is nagy felület válik láthatóvá, továbbá a Sony többablakos felhasználói felülete lehetővé teszi, hogy egyidőben akár két alkalmazást is használjunk teljes értékűen. A könnyű használatot az oldalérzékelő funkció is segíti, mellyen a felhasználók egyszerűen hozzáférhetnek a kedvelt alkalmazásokhoz.

Széleskörű fotózási lehetőségek

Az Xperia L4 az első termék a Sony L szériájában, melyet három kamerával szereltek fel. A 13 megapixeles lencse, az 5 megapixeles ultraszéles lencse, valamint egy 2 megapixeles mélységszenzoros kamera a kreatív önkifejezés eszközeként alkalmas magas minőségű, művészeti fotók készítésére, a bokeh hatás segítségével.

Az összkép érdekében a széles és ultraszéles szögek közti váltás funkciója gyönyörű tájképek és portrék elkészítését is egyaránt biztosítja a részletek megőrzésével.

A kamerakreativitás is fejlettebbé vált a 21:9 felbontású kialakításnak köszönhetően: így könnyebben készíthetők filmélményhez közelítő videók és fényképek.

A nagy kapacitású (3580 mAh) gyorstöltéssel kompatibilis akkumulátor egy hosszú és mozgalmas napon is kitart, így a felhasználók még tovább foglalkozhatnak azzal, amit szeretnek.

A Sony Xperia L4 adaptív töltési funkciója figyeli a telefon töltődését, hogy az akkumulátor ne váljon túlterheltté, és sokáig használható maradjon.

Elérhetőség

Az Xperia L4 két választható színben érkezik: 2020 tavaszától a kiválasztott piacokon fekete és kék színben is kapható lesz.

További SmartPhone

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök

Kütyük

Vicces és hasznos kütyük

2021. február 3. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin