Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia nem áll le a klasszikus/retro készülékek gyártásával

SmartPhone

A Nokia nem áll le a klasszikus/retro készülékek gyártásával

Kép: Nokia Mobile

A Nokia nem áll le a klasszikus/retro készülékek gyártásával

Kérdés, hogy ki akar ma már ilyet!?

Egy klasszikus Nokia telefon, amely készen áll a 4G-s VoLTE HD hívásokra, az internetes böngészésre és még népszerű közösségi alkalmazások is futtathatók rajta.

A HMD Global, a hagyományos telefonpiac vezető szereplője bemutatta a Nokia 220 4G-t, a nyomógombos készülékek családjának legújabb tagját. A Nokia 220 4G LTE hálózatokon keresztül támogatja a HD hanghívásokat, illetve lehetővé teszi az internetes böngészést, és különböző tartalmak, állapotfrissítések megosztását a barátokkal és a családtagokkal a közösségi médián. Az új készülék hozza a Nokia telefonoktól elvárt minőséget, valamint minden megtalálható benne, amire szükség lehet, beleértve a játékokat és a fülhallgató nélkül is működő rádiót. Mindez egy tartós, színes polikarbonát készülékházban, a már jól ismert, klasszikus Nokia stílusban.

“Mivel számos piac áll át a 2G-ről a 4G-re, mint vezető márkának, nekünk is felelősségünk van abban, hogy az átállást megkönnyítsük a felhasználóink számára, akik így továbbra is élvezhetik a Nokia telefonok nyújtotta előnyöket. A Nokia 220 4G garantálja a márkától elvárt minőséget és megbízhatóságot. Az új modell sikerének kulcsát abban látjuk, hogy a hagyományos mobiltelefon funkciókat kiegészítettük többek között a jobb minőségű, 4G-n keresztüli hívásokkal. Természetesen a felhasználók által elvárt összes lényeges elem megtalálható, köztük a netes böngészés, a Facebook, a hosszú élettartamú akkumulátor, illetve egy játékgyűjtemény, a Nokia rajongók örök kedvencével, a Snake játékkal. Mindez egy kisméretű, tartós készülékházban, amelyet mindennapi használatra terveztünk.”

– nyilatkozta Juho Sarvikas, a HMD Global termékekért felelős vezetője.

A Nokia 220 4G ismerős, mégis modern dizájnját erős, anyagában színezett polikarbonát burkolat védi. Ennek köszönhetően a telefon még a hétköznapok potenciális balesetei mellett is jól néz majd ki. A klasszikus, kontúrral ellátott dizájnú készülék tökéletesen illik a kézbe.

A Nokia 220 4G a mindennapos igények kiszolgálása és a klasszikus Snake játék mellett, olyan próbaverziós játékokkal érkezik, mint a Ninja Up, a Sky Gift, a Nitro Racing és a Tetris. Sőt, fülhallgató nélkül használható rádióval is felszereltük. A hosszan tartó akkumulátor révén zavartalanul élvezhető a böngészés, a játékok, vagy éppen a többórás hívásmaratonok.

A Nokia 220 4G hazánkba fekete színben érkezik majd szeptember végén, bruttó 14 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés