Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csodaszép lett a Huawei P30 széria legújabb színváltozata

SmartPhone

Csodaszép lett a Huawei P30 széria legújabb színváltozata

Csodaszép lett a Huawei P30 széria legújabb színváltozata

Az „Alkonyat lila” szín kiugró tavalyi sikere után az idei okostelefon-sláger a „Naplemente” árnyalat lehet

Különleges új színben is elérhető a Huawei csúcskategóriás okostelefon-szériája.

A P30 és P30 Pro sorozat termékei a meglévő klasszikus színek mellett mostantól „Naplemente” árnyalatban is kaphatók. Az egyedi színű készülékek komoly trendnek számítanak az okostelefon piacon: tavaly minden harmadik vásárló a P20 és Mate 20 szériák „Alkonyat lila” árnyalatát választotta. A „Naplemente” színvilág június 15-től kapható a Huawei élmény alapú üzleteiben.

“Naplemente” fantázianévre hallgat a Huawei P30 szériájának legújabb színvilága. A vállalat a márciusban bemutatott sorozat klasszikus Éjfekete, Auróra kék és Jégkristály kék színei mellett bevezeti a „Naplemente” fantázianévre hallgató árnyalatot. A tavaly kiemelkedő népszerűségnek örvendő P20-széria „Alkonyat lila” színeiből inspirálódva a vállalat ezúttal egy meleg, az egyediséget és a kiszámíthatatlanság szépségét tükröző árnyalatot alkotott meg, mellyel a művészet és a divat iránt érdeklődő felhasználókat célozza.

„Nagyon nagy sikere volt tavaly a felhasználók körében az egyedi színárnyalatú, „Alkonyat lila” készülékeinknek. A megvásárolt P20 és Mate 20 széria okostelefonjainak több mint 30 százaléka ebben a színben talált gazdára. Ezért is alkottunk egy teljesen egyedi, új színvilágot, amely az idei év slágere lehet az okostelefonok piacán”

– mondta Nagy Ivett, a Huawei Technologies Hungary marketing igazgatója.

A különleges „Naplemente” szín elsőként a P30 128 GB, valamint a P30 Pro 256 GB modelleknél lesz elérhető, és június 15-től kapható a Huawei Experience, valamint POP Up Store-jaiban. A tavasszal bemutatott Huawei P30 Pro a világ első okostelefonja, amely ötszörös optikai, tízszeres hibrid, valamint ötvenszeres digitális zoom-mal rendelkezik, így a felhasználó az apró részleteket megjelenítő, professzionális fotókat készíthet, akár éjszaka is.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés