Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ legjobb okostelefon kameráját hivatalosan is a Huawei P20 Pro-ban találjuk

SmartPhone

A világ legjobb okostelefon kameráját hivatalosan is a Huawei P20 Pro-ban találjuk

A világ legjobb okostelefon kameráját hivatalosan is a Huawei P20 Pro-ban találjuk

A P széria másodszorra vitte el a kategória első díját a fotós „Oscar”-on

A Huawei legújabb csúcstelefonját, a P20 Pro-t választották a legjobb okostelefonnak (Best Photo Smartphone) az idei TIPA Awards választáson. A fotográfia „Oscarjaként” is emlegetett független nemzetközi megmérettetésen idén másodjára győzedelmeskedett a Huawei P szériája. A világ elsőszámú fotómagazinjainak szerkesztőiből álló 29 tagú zsűri választotta a 2018-as év egyik legjobb termékének a készüléket.

 

A TIPA (Technical Image Press Association) minden évben megrendezi általános közgyűlését, ahol 40 különböző kategóriában választanak győzteseket, alapos tesztelés, a vélemények gondos megvitatása és szavazás után. Az 1991-ben alapított TIPA Awards során kiváló minőségű fényképezőgépeket, kameralencséket, tartozékokat és egyéb képkészítő termékeket díjaznak. A TIPA Awards zsűrije szerint a P20 és P20 Pro készülékek Leicával közösen fejlesztett kamerái az okostelefon fotózás új mérföldkövét jelentik, ezért díjazták a készüléket két egymást követő évben ebben a kategóriában – hangsúlyozta Thomas Gerwers, a TIPA elnöke.

„A Huawei P széria mindig is a különleges kameráiről volt ismert”

– mondta Li Changzhu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának Okostelefonokért Felelős elnökhelyettese.

„A világ első tripla Leica hátlapi kamerával felszerelt P20 Pro-val nemcsak a profi fotósok, de az amatőr, hobbi fotóművészek is lélegzetelállító képeket készíthetnek. A Leicával való együttműködésünk sikerre vitte ezt a szériát is, így a jövőben sem térünk le a kiválóság útjáról”

– tette hozzá.

A Huawei P20 Pro nemcsak a TIPA-nál kapott komoly elismerést a közelmúltba. A Huawei P széria két okostelefonjának kamerái új benchmarkot állítottak fel az okostelefonos fotózásban: a Huawei P20 Pro és a Huawei P20 a valaha adott két legmagasabb összesített pontszámot kapta a kamerák és a képminőség mérésével és értékelésével és iparági rangsorolásával foglalkozó legismertebb, független szakmai portálnál, a DxOMark-nál. A portál azzal indokolta a magas pontszámokat, hogy bár a gyártók évről évre újabb fejlesztésekkel rukkolnak elő, de a Huawei most mintha két generációt ugrott volna.

Bátran kijelenthetjük, hogy a P20 Pro három Leica kamerája az idei év legnagyobb okostelefon innovációja”

– mondta Lars Rehm, a portál főszerkesztője.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés