Connect with us

technokrata

Az Alcatel sem ül tétlenül a CES-en, megérkeztek a legújabb FullView kijelzős okostelefonook

SmartPhone

Az Alcatel sem ül tétlenül a CES-en, megérkeztek a legújabb FullView kijelzős okostelefonook

Az Alcatel sem ül tétlenül a CES-en, megérkeztek a legújabb FullView kijelzős okostelefonook

Az Alcatel a Las Vegas-i CES-en, a világ vezető technológiai show-ján mutatja be legújabb okostelefonjait. A készülékek egytől-egyig 18:9-es képarányú, FullView kijelzővel érkeznek. A gyártó így az alacsonyabb árkategóriákban is elérhetővé teszi a legújabb technológiákat, funkciókat.

Folyamatosan fejleszti termékkínálatát az Alcatel: hamarosan a teljes portfóliója 18:9-es „FullView” képarányú kijelzővel rendelkezik majd. A TCL, mely az LCD panelek top három gyártójának egyike, valamint az Egyesült Államok piacának egyik vezető televízió gyártója, több milliárd dollárt fordít kutatás-fejlesztésre. Az Alcatel esetében ez a gyártási hatékonyság növelését, a költséghatékony működést és az új eszközök mihamarabbi piacra kerülését segíti elő.

 

A globális piaci trendekhez igazodva felismertük, hogy az Alcatel termékkínálatát nemcsak stabilizálnunk kell, de át is kell alakítanunk annak érdekében, hogy megfeleljünk vásárlóink elvárásainak, és jobban ki tudjuk szolgálni őket. Okostelefonjaink frissített dizájnjával, valamint azzal, hogy eszközeink nagy része a piacon az elsők között kapott 18:9-es „FullView” képarányú kijelzőt, a vezető márkák funkciói által nyújtott élményeket világszerte minden vásárló számára elérhetővé tudjuk tenni.

– fejtette ki Christian Gatti, a TCL Communication alelnöke, az Alcatel üzletág elnöke.

Az Alcatel 2018-as termékkínálata három különböző szériába sorolható, amelyek mindegyike más árkategóriát képvisel. A szériák a következők:

ALCATEL 5 SZÉRIA

alcatel_5

Az Alcatel 5 széria a lehető legjobb, legkorszerűbb funkciókat kínálja, a vezető márkáknál elérhetőbb áron. Ezek közé tartozik az arcfeloldó funkció, a 18:9-es képarányú „FullView” kijelző és további újdonságok. Az Alcatel 5 széria készülékei fantasztikus képeket, moziszerű videóélményt és egész napon át kitartó akkumulátort biztosítanak.

ALCATEL 3 SZÉRIA

alcatel_3

Az Alcatel 3 széria a felhasználók számára több újszerű, trendi funkciót biztosít – mint például dupla kamera, gyönyörű hardver és 18:9-es „FullView” képarány – mindezt megfizethető áron. Az ebbe a szériába tartozó eszközök többsége nagyfelbontású kijelzővel rendelkezik.

ALCATEL 1 SZÉRIA

alcatel_1

Az Alcatel 1 széria bámulatos okostelefon-élményt nyújt mindenkinek, elérhető áron. A unibody hardver, valamint a stílusos dizájn és a prémium alapanyagok mellett olyan első osztályú funkciókkal rendelkezik, mint a 18:9-es „FullView” képarányú kijelző és az arcfeloldás.

Az Alcatel idén februárban többet is elárul 2018-as portfoliójáról a barcelonai Mobile World Congress-en. A CES kiállításon a TCL pultjánál (#12929, Central Hall) további információkat tudhatnak meg az érdeklődők az Alcatelről.

További SmartPhone

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin