Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az Alcatel sem ül tétlenül a CES-en, megérkeztek a legújabb FullView kijelzős okostelefonook

SmartPhone

Az Alcatel sem ül tétlenül a CES-en, megérkeztek a legújabb FullView kijelzős okostelefonook

Az Alcatel sem ül tétlenül a CES-en, megérkeztek a legújabb FullView kijelzős okostelefonook

Az Alcatel a Las Vegas-i CES-en, a világ vezető technológiai show-ján mutatja be legújabb okostelefonjait. A készülékek egytől-egyig 18:9-es képarányú, FullView kijelzővel érkeznek. A gyártó így az alacsonyabb árkategóriákban is elérhetővé teszi a legújabb technológiákat, funkciókat.

Folyamatosan fejleszti termékkínálatát az Alcatel: hamarosan a teljes portfóliója 18:9-es „FullView” képarányú kijelzővel rendelkezik majd. A TCL, mely az LCD panelek top három gyártójának egyike, valamint az Egyesült Államok piacának egyik vezető televízió gyártója, több milliárd dollárt fordít kutatás-fejlesztésre. Az Alcatel esetében ez a gyártási hatékonyság növelését, a költséghatékony működést és az új eszközök mihamarabbi piacra kerülését segíti elő.

 

A globális piaci trendekhez igazodva felismertük, hogy az Alcatel termékkínálatát nemcsak stabilizálnunk kell, de át is kell alakítanunk annak érdekében, hogy megfeleljünk vásárlóink elvárásainak, és jobban ki tudjuk szolgálni őket. Okostelefonjaink frissített dizájnjával, valamint azzal, hogy eszközeink nagy része a piacon az elsők között kapott 18:9-es „FullView” képarányú kijelzőt, a vezető márkák funkciói által nyújtott élményeket világszerte minden vásárló számára elérhetővé tudjuk tenni.

– fejtette ki Christian Gatti, a TCL Communication alelnöke, az Alcatel üzletág elnöke.

Az Alcatel 2018-as termékkínálata három különböző szériába sorolható, amelyek mindegyike más árkategóriát képvisel. A szériák a következők:

ALCATEL 5 SZÉRIA

alcatel_5

Az Alcatel 5 széria a lehető legjobb, legkorszerűbb funkciókat kínálja, a vezető márkáknál elérhetőbb áron. Ezek közé tartozik az arcfeloldó funkció, a 18:9-es képarányú „FullView” kijelző és további újdonságok. Az Alcatel 5 széria készülékei fantasztikus képeket, moziszerű videóélményt és egész napon át kitartó akkumulátort biztosítanak.

ALCATEL 3 SZÉRIA

alcatel_3

Az Alcatel 3 széria a felhasználók számára több újszerű, trendi funkciót biztosít – mint például dupla kamera, gyönyörű hardver és 18:9-es „FullView” képarány – mindezt megfizethető áron. Az ebbe a szériába tartozó eszközök többsége nagyfelbontású kijelzővel rendelkezik.

ALCATEL 1 SZÉRIA

alcatel_1

Az Alcatel 1 széria bámulatos okostelefon-élményt nyújt mindenkinek, elérhető áron. A unibody hardver, valamint a stílusos dizájn és a prémium alapanyagok mellett olyan első osztályú funkciókkal rendelkezik, mint a 18:9-es „FullView” képarányú kijelző és az arcfeloldás.

Az Alcatel idén februárban többet is elárul 2018-as portfoliójáról a barcelonai Mobile World Congress-en. A CES kiállításon a TCL pultjánál (#12929, Central Hall) további információkat tudhatnak meg az érdeklődők az Alcatelről.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök
apple watch 3 okosóra okoseszköz

Kütyük

Mennyire éri meg Apple Watch 3 okosórát venni?

2021. július 26. hétfő
honor
note

SmartPhone

Úgy néz ki a Galaxy Note szériának befellegzett

2021. július 22. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu