Connect with us

technokrata

Szeptemberben két csúcsmobil is érkezik!

SmartPhone

Szeptemberben két csúcsmobil is érkezik!

Szeptemberben két csúcsmobil is érkezik!

Még most érdemes elkezdeni félretenni rájuk!

Köztudott már egy ideje, hogy augusztus 23-án mutatják be New York-ban az ‘Unplugged’ elnevezésű eseményen a Samsung legújabb zászlóshajóját, viszont ez a dátum nem egyezik meg azzal, amikortól is a készüléket elkezdik árusítani.

 

Minket ugyanis leginkább ez izgat! Persze tök jó amikor bemutatják, meg lesz róla biztos több youtube videó is, de a lényeg mégis csak az, hogy mikor szabadulhatunk be a legközelebbi márkakereskedésbe és nyomkodhatjuk meg a legújabb készülékeket.

A bemutató után 2-3 héttel szokott megkezdődni a hivatalos árusítás, az egyik dél-koreai szolgáltató képviselőjének nyilatkozata szerint már szeptember 15-től lehet vásárolni  a készüléket, olvashatjuk a hvg.hu-n. Izgalmas ez a Galaxy Note témakör, hiszen a legutóbbi kudarcba fulladt eset óta a Fan Edition-ből mindösszesen 400.000 darab készült. Vajon túl tudja szárnyalni a rekordot döntögető S8 eladásokat?

Ha mindez nem lenne elég az LG is augusztus végén, pontosabban 31-én mutatja be az új nagyágyúját, a V30-at. Ezután is max. 2-3 hét és már lehet is rendelni az új készüléket! Mindkettőt ki kell majd próbálni, hiszen elképesztően jónak ígérkeznek!

További SmartPhone

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu