Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megtaláltuk a legtutibb üvegfóliát!

SmartPhone

Megtaláltuk a legtutibb üvegfóliát!

Megtaláltuk a legtutibb üvegfóliát!

Az egyik legkeményebb kristály felhasználásával készülő technológia hétszer ellenállóbbá teszi az okostelefonok és tabletek kijelzőjét, és hatékony megoldás szennyeződések ellen is.

Megjelent a világ vezető kijelzővédő márkájának legújabb hibrid üvegből készült prémium védőfóliája. Az InvisibleShield Sapphire Defense gyártásánál olyan, a repülőgépgyártásban is használt kompozit anyagokat alkalmaznak, amelyek ötvözik az edzett üvegre jellemző legmagasabb szintű biztonsági tulajdonságokat a rendkívüli ütésállósággal, így a szinte elpusztíthatatlan védőréteg ellenállóvá teszi a készülékek kijelzőjét a leejtésből fakadó karcolásoktól és horpadásoktól.

 

A InvisibleShield Sapphire Defense jelenleg kapható legmagasabb hatásfokú védelmet biztosító üvegfólia, mivel egyesíti az edzett üveg ellenállóságát a zafír karcolásvédelmi jellemzőivel. A zafír a legellenállóbb ásványi anyagok egyike, az ásványok karcolási keménységének jellemzésére használt 10 fokozatú skálán közvetlenül a legkeményebb ásványi anyag, a gyémánt mellett foglal helyet.

356_10_ip7sdc-f00_appleiphone7_sapphire_defense_screen_packagingrender

Az InvisibleShield Sapphire Defense speciális zsír- és olajlepergető bevonata a kijelzőre kerülő szennyeződések, és az ujjlenyomatok ellen is hatékony védelmet biztosít, miközben a fólia használata nem okoz különbséget a kijelző érzékenységben és láthatóságában. Az kijelzővédő könnyen és buborékmentesen felhelyezhető a készülékre.

Az InvisibleShield Sapphire Defense termékre teljes élettartamra szóló jótállás érvényes: ha elhasználódik, a gyártó mindaddig  biztosítja a cseréjét, amíg a készülék birtokában van. Jótállással kapcsolatos további információ: www.zagg.com

356_9_ip7sdc-f00_appleiphone7_sapphire_defense_screen_explodedimage

Az InvisibleShield termékeket gyártó Zagg korábbi kutatása szerint a készülékeket érintő balesetek 50%-a teszi szükségessé a szervizben történő javíttatást, és a 35 év alatti okostelefon tulajdonosok 12 hónapon belül összetörik új készüléküket.

Az InvisibleShield Sapphire Defense kijelzővédő megvásárolható online a Zagg webshopjában: https://www.zagg.com/us/en_us/invisibleshield

image002 image001-4

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés