Connect with us

Hirdetés

technokrata

Prémium kategóriás ULED-tévét mutatott be a Hisense

uled

Smart-TV

Prémium kategóriás ULED-tévét mutatott be a Hisense

Prémium kategóriás ULED-tévét mutatott be a Hisense

A Hisense bemutatta legújabb ULED-okostévéjét. A gyártó prémiumkategóriás modellje UHD felbontást (3840×2160 képpont), részletgazdag képet biztosító HDR technológiát, valamint széles spektrumú világításszabályozást kapott. A készülék kijelzője több mint 8 millió pixelt képes megjeleníteni, továbbá 120 Hz-es frissítési frekvenciával finomhangolja a képminőséget. Az okostévé a gamereket sem hagyja cserben: 16 ms-os bemeneti késleltetéssel ígér egyedi játékélményt. Az 55U8QF modell júliustől elérhető az online boltok polcain.

Tűéles kép, minden eddiginél élénkebb színek

Újabb ULED- modellel robban be a prémiumkategóriás tévék piacára a Hisense. A gyártó a készüléket 55 colos képátlóval szerelte fel, melyhez UHD felbontást (3840×2160), valamint HDR képalkotó technológiát társított. A Hisense 55U8QF televízió több mint 8 millió pixelt képes megjeleníteni, Quantum Dot rendszerének köszönhetően pedig a színek több mint egymilliárd árnyalatban köszönnek vissza a készülék képernyőjén. A tévé által nyújtott vizuális élményt a széles spektrumú világításszabályozás is támogatja: a Direct LED technológia által a készülék minden eddiginél lenyűgözőbb kontrasztot biztosít, 1000 nites csúcsfényerejének köszönhetően pedig telített színeket közvetít. Az 55U8QF-modell képfeldolgozó processzora ráadásul folyamatos képelemzést tesz lehetővé, ezáltal jelenetről jelenetre finomhangolja a képminőséget, vibrálásmentes élményt nyújtva ezzel.

Lehetőségek tárháza

A Hisense legújabb modelljét Dolby Atmos hangrendszerrel látták el, mely 6 féle (wma, wmv, mp4, FLAC, MP2, MP3) lejátszási formátumot támogat, 2×10 wattos hangsugárzói pedig egyedivé teszik a készülék nyújtotta hangélményt. A tévé továbbá 13 féle videóformátumot képes megjeleníteni, és a gamerek számára is tartogat újdonságot: MEMC extra képkockákkal történő mozgáskompenzációs technológiájával a mozgásban levő tartalmak töredezettség-mentesebbnek érzékelhetők, game módban pedig 16 ms bemeneti késleltetéssel növeli a játékélményt.

A kistestvér

Az 55U8QF-modell mellett a gyártó egy felsőkategóriás készüléket is piacra dobott. A 65A7500F smart LED-modell UHD felbontással és széles spektrumú színskálával érkezik, továbbá HDR10+, a Dolby Vision- és a HLG-tartalmakat is támogat. A készülék hangfeldolgozási technikája tartalomtól függetlenül 3D-térhatású hangot képes megszólaltatni anélkül, hogy a hangszórót a mennyezet vagy a padló felé kellene irányítani.

A Hisense termékei elegáns fekete és szürke színkombinációban elérhetők a kiskereskedők kínálatában: a Hisense 55U8QF 4K UHD Vidaa SMART ULED televízió 279 990 forintos, míg a Hisense HISENSE 65A7500F 65″ 4K UHD VIDAA Smart LED televízió 209 990 forintos javasolt fogyasztói áron.

A termékekről további információ az alábbi oldalakon található:

Hisense 55U8QF UHD Vidaa SMART QULED Televízió:

https://hu.hisense.com/termekek/televizioink/uled-tv/55u8qf/20002888

Hisense HISENSE 65A7500F 65″ UHD VIDAA Smart LED televízió: https://hu.hisense.com/termekek/televizioink/uhd-tv/65a7500f/20002895

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés