Connect with us

technokrata

A Panasonic az idén kihozott összes Smart-TV-hez megkapta a Netflix tanúsítványát

Smart-TV

A Panasonic az idén kihozott összes Smart-TV-hez megkapta a Netflix tanúsítványát

A Panasonic az idén kihozott összes Smart-TV-hez megkapta a Netflix tanúsítványát

Manapság az egyik legfontosabb funkció az okostelevíziókon

Az idősebb generáció jogosan gondolhatja, hogy ennél feleslegesebb dolog nincs is a világon, hiszen ott van 120 csatorna, amiből lehet válogatni, ezzel szemben a fiatalok már nem is értik, hogy lehet nézni ezeket a teljesen felesleges TV adókat.

A Panasonic, mint több más Smart-TV gyártó cég már rég felismerték ezt a helyzetet, ezért gyakorlatilag Netflixre optimalizálják a legújabb készülékeiket.

A „Netflixhez ajánlott televízió” minősítés egy teljesítményt, felhasználóbarát kezelést és egyéb funkciókat felmérő, alapos vizsgálat eredménye, és célja, hogy segítsen a vásárlóknak olyan televíziót választani, amely a legjobban képes átadni a Netflix-élményt.

A filmrajongók számára tehát egy Panasonic televízió a legjobb választás, hiszen azon kevés televíziók közé tartozik, amelyek nem csupán „Netflixhez ajánlott televízió” tanúsítvánnyal rendelkeznek, de támogatják a Netflix-kalibrált üzemmód funkciót is, amely úgy konfigurálja a televízió képernyőjét, ahogyan az utómunkálatok során a filmalkotók konfigurálják saját monitoraikat, hogy a filmstúdiók képminősége beköltözhessen az ön nappalijába is.

A Panasonic a múlt hónapban jelentette be, hogy Európában a GX940, GX900 és GX800 LCD televíziói is megkapták a „Netflixhez ajánlott televízió” tanúsítványt.

A Panasonic „Netflixhez ajánlott televízió” tanúsítvánnyal rendelkező televízói:
OLED televíziók:

  • GZ2000 sorozat
  • GZ1500 sorozat
  • GZ1000 sorozat
  • GZ950 sorozat

LCD televíziók

  • GX940 sorozat
  • GX900 sorozat
  • GX800 sorozat

További Smart-TV

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin