Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung Smart TV-k beújítják az iTunes-t az alkalmazásaik közé

Smart-TV

A Samsung Smart TV-k beújítják az iTunes-t az alkalmazásaik közé

A Samsung Smart TV-k beújítják az iTunes-t az alkalmazásaik közé

iTunes filmeket és sorozatokat tesz elérhetővé tavasztól a Samsung a 2019-es Smart TV készülékein, amelyek már az Apple AirPlay 2 támogatást is megkapják.

A gyártó 2018-as tévéin az újdonságok firmware frissítés után lesznek elérhetők. A Samsung Smart TV-ken debütáló iTunes Filmek és TV-műsorok (iTunes Movies and TV Shows) alkalmazás több mint 100 országban, míg az AirPlay 2 támogatás 190 országban lesz elérhető.

samsung-tv_airplay-2

A Samsung Smart TV-k új, iTunes Filmek és TV-műsorok alkalmazásával a Samsung vásárlói hozzáférhetnek meglévő iTunes könyvtárukhoz és kedvükre válogathatnak az iTunes Store több százezres film- és sorozatgyűjteményéből, beleértve a 4K HDR filmek széles választékát is. Az iTunes Filmek és TV-műsorok alkalmazás gördülékenyen működik összhangban az olyan Samsung Smart TV szolgáltatásokkal, mint a Universal Guide, az új Bixby és a Search, így a felhasználók zavartalanul élvezthetik a Samsung platform lehetőségeit.

Az AirPlay 2 támogatással a felhasználók az Apple készülékeken található videókat, képeket, zenéket és podcastokat könnyedén szinkronizálhatják Samsung Smart TV-jükkel, beleértve a QLED 4K és a 8K TV-ket, a The Frame, valamint a The Sherif TV eszközöket, és egyéb Samsung UHD és HD modelleket is.

A Samsung a tévészegmens meghatározó szereplőjeként a Smart TV-vel a piac egyik legátfogóbb szórakoztató platformját nyújtja a felhasználók számára.

Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág vezető szereplőivel dolgozhatunk együtt annak érdekében, hogy Smart TV felületeinken tartalmak és szolgáltatások széles skáláját hozzuk el a felhasználók számáraAz iTunes és AirPlay szolgáltatások segítségével több olyan tartalmat, értéket és nyitott platform lehetőséget hozunk el a Samsung TV és Apple felhasználók számára, amely mindenki számára ideális.”

– mondta Won-Jin Lee, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke.

Izgatottan várjuk, hogy a Samsung Smart TV készülékeken keresztül világszerte még több felhasználóhoz juttassuk el az iTunes és az AirPlay 2 élményt, így az iPhone, iPad és Mac készülékek használói egy újabb felületen, nagyképernyőn élvezhetik a kedvenc tartalmaikat

– mondta el Eddy Cue, az Apple Internetes szoftverek és szolgáltatások üzletágának ügyvezető alelnöke.

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés