Connect with us

Hirdetés

technokrata

Alaposan lehűti a kedélyeket a Samsung

Smart home

Alaposan lehűti a kedélyeket a Samsung

Bemutatta legújabb klímáját a dél-koreai gyártó.

A díjnyertes, Wind-Free technológiás, álló légkondicionálójának koreai sikerén felbuzdulva a Samsung Electronics a 2017-es Las Vegas-i Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) mutatja be első, Wind-Free technológiával ellátott fali légkondicionálóját. Az AR9500M a Samsung egyedi Wind-Free hűtéstechnológiáját használja: optimális energiafogyasztás mellett hűti a belső tereket anélkül, hogy a közvetlen, hideg levegőkiáramlás kellemetlen érzetet okozna.

 „A vásárlók imádni fogják az AR9500M berendezést, amely hatékonyan hűti otthonukat” – mondta el Byung-Sam Seo, a Samsung Electronics Konyhai készülékek üzletágának elnöke. – „Nem kell többé megküzdeniük a kellemetlen, hideg levegővel sem, sőt, a villanyszámlájuk is jelentősen csökkenni fog.”

Az AR9500M a kellemes szobahőmérséklet fenntartásával ideális körülményeket teremt: Wind-Free hűtéstechnológiának köszönhetően 21 000 mikro szelelőnyíláson keresztül oszlatja szét a hideg levegőt. A kétfázisú hűtési rendszer első lépéseként a gyors hűtési mód csökkenti a hőmérsékletet, ezt követően a berendezés automatikusan a Wind-Free hűtési módba kapcsol. A technológia szinte mozdulatlan levegőáramlást biztosít, amíg a belső tér nem éri el a kívánt hőmérsékletet. Ezzel a megoldással a gyors hűtési módhoz képest akár 72 százalékkal csökkenthető az energiafelhasználás.

image-1ar9500m_001_front_white

Az új POWERboost technológiának köszönhetően a Samsung 8 pólusú motorral működő Digital Invertert alkalmazó AR9500M légkondicionálója nem csak lényegesen kevesebb energiát fogyaszt, de a kompresszorok is rövidebb idő alatt érik el a maximális sebességet.

A hálózatra is csatlakoztatható AR9500M légkondicionáló távollétünkben is szabályozható a Samsung Smart Home alkalmazás segítségével: amellett, hogy a beállításokat és a hőmérsékletet változtathatjuk, valamint a teljesítményről és energiafogyasztásról valós idejű információkat kérhetünk le, a meghibásodások elhárítását is könnyedén kezelhetjük távirányítással.

A szélesebb beáramlási nyílást biztosító háromszög alakú kivitelezésnek köszönhetően a AR9500M légkondicionáló nagyobb mennyiségű levegőt képes egyszerre beszívni, míg a kiáramlási nyílás megnövelt szélessége, annak kiáramlási szöge, az extra v-lapátok, valamint az előző modellekhez képest 22 százalékkal nagyobb ventilátorok gondoskodnak a gyors hűtésről és arról, hogy a levegő akár a szoba legtávolabbi sarkába is eljusson.

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés