Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez a készülék igazi erőgéppé varázsolja a MacBookokat

Smart home

Ez a készülék igazi erőgéppé varázsolja a MacBookokat

Külső videókártyát készítettek az Apple laptopjaihoz.

Kétségtelen tény, hogy az Apple az elmúlt időszakban sokkal inkább a vékony készülékházra és a szemet gyönyörködtető kijelzőre, semmint a bivalyerős videókártyára koncentrált a MacBookoknál. Ezt, a sokak számára komoly problémát oldja most meg a Wolfe, amely nem más, mint egy rendszer a külső videókártyák csatlakoztatására. Az eszköz a Thunderbolt csatlakozó segítségével kapcsolódik a laptophoz, így annyit köthetünk rá a készülékünkre, ahány ilyen port elérhető a gépen.

A vásárló maga dönthet, hogy az előre elkészített, NVIDIA GTX 950 vagy a 970, kártyát tartalmazó variánsok közül választ, vagy inkább a saját maga által preferált GPU-t építi be a külső házba. Az biztos, hogy a változás első pillanatban szembetűnő lesz.

wolfe

A Heaven nevű benchmark applikációban az Intel Iris Pro 5200-as integrált videókártyát tartalmazó 13 colos, Retina képernyős MacBook Pro önmagától 15 képkocka/másodperc sebességgel jelenítette meg a képet, ugyanez a Wolfe telepítése után 70 képkocka/másodpercre ugrott.

wolfe3

Sajnos a Wolfe nem kétfillér, az alap, videókártyát nem tartalmazó kiszerelésért 269 dollárt (73 ezer forint) kér a csapat, az NVIDIA GTX 950-et tartalmazó Wolfe 399 dollárba kerül (109 ezer forint), míg az eggyel erősebb, NVIDIA GTX 970-es GPU-val felszerelt Wolfe Pro-ért 549 dollárt (150 ezer forint) kér a csapat. A megjelenésre még várni kell, az első példányokat februárban vehetik át a szerencsés tulajdonosok.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés