Connect with us

technokrata

Ennek a billentyűzetnek egy sörözés sem árt meg!

Smart home

Ennek a billentyűzetnek egy sörözés sem árt meg!

Bemutatta legújabb klaviatúráját a Zalman.

A Zalman K650WP különleges kialakításának köszönhetően a folyadék nem érintkezik a billentyűzet legfontosabb komponenseivel, így nem képes technikai gondokat okozni. Az első védőréteget egy háromrétegű vízálló borítás alkotja, melyet a billentyűzet kerete és a kapcsolók alatt elhelyezett gumik közé építettek be. A műanyag borítású, dupla szilikonos tömítés és a további vétőrétegek extra biztonságot nyújtanak, a folyadék gyors és hatékony eltávolodását pedig a legfontosabb pontokon elhelyezett lefolyó lyukak biztosítják.

Egyszerű takarítás
A vízállóságnak köszönhetően a tisztítás, takarítás is rendkívül egyszerűvé válik, hiszen csak be kell áztatni a billentyűzetet, vagy erős vízsugárral átmosni. A szennyeződések eltávolodnak, a billentyűzet pedig akár azonnal használható.

A hosszú élet titka
A gyártó nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy a K650WP az egyik legtartósabb periféria legyen a piacon. Ez nem csak az egyszerű felépítésben mutatkozik meg, hanem a nem látható részeken elhelyezett erősítésekben is, hiszen a műanyag alaplemezt egy alumínium lemezzel is kiegészítették. Az anyaghasználat és a különleges vízállóság együttesen a piac egyik legnagyobb túlélőévé emeli az újdonságot.

Halk és hatékony
A K650WP-ben elhelyezett hibrid kapcsolók úgy lettek megtervezve, hogy egyesítsék a mechanikus és membrános kapcsolók előnyeit. A hibrid kapcsolók rövid reakcióidővel és halk működéssel elégítik ki a játékosokat és az általános felhasználókat.

 DSC07204

Játékosbarát funkciók
A 26 billentyűs Anti-Ghosting technológiának köszönhetően minden gombnyomás valós tetteket szül. A Windows-gombok természetesen deaktiválhatók, így játék közben egy pillanatig sem kell aggódnunk azon, hogy véletlenül letálcázunk. A blokkolás egyébként más billentyűknél is működik, ami főként a tisztításkor lehet előnyös.

Középpontban a kényelem
Egy billentyűzetet hosszú órákig használunk egyhuzamba, így nagyon fontos a kényelem. Az állítható hátsó lábaknak köszönhetően a magasságot és a dőlésszöget is állíthatjuk a saját igényeknek és a környezetnek megfelelően. A gombok homorú kialakítása és a közöttük hagyott távolság szintén a még kényelmesebb és pontos gépelést szolgálják.

A termék már elérhető a hazai boltokan, méghozzá 9-10 000 Ft közötti áron.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu