Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ennek a billentyűzetnek egy sörözés sem árt meg!

Smart home

Ennek a billentyűzetnek egy sörözés sem árt meg!

Bemutatta legújabb klaviatúráját a Zalman.

A Zalman K650WP különleges kialakításának köszönhetően a folyadék nem érintkezik a billentyűzet legfontosabb komponenseivel, így nem képes technikai gondokat okozni. Az első védőréteget egy háromrétegű vízálló borítás alkotja, melyet a billentyűzet kerete és a kapcsolók alatt elhelyezett gumik közé építettek be. A műanyag borítású, dupla szilikonos tömítés és a további vétőrétegek extra biztonságot nyújtanak, a folyadék gyors és hatékony eltávolodását pedig a legfontosabb pontokon elhelyezett lefolyó lyukak biztosítják.

Egyszerű takarítás
A vízállóságnak köszönhetően a tisztítás, takarítás is rendkívül egyszerűvé válik, hiszen csak be kell áztatni a billentyűzetet, vagy erős vízsugárral átmosni. A szennyeződések eltávolodnak, a billentyűzet pedig akár azonnal használható.

A hosszú élet titka
A gyártó nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy a K650WP az egyik legtartósabb periféria legyen a piacon. Ez nem csak az egyszerű felépítésben mutatkozik meg, hanem a nem látható részeken elhelyezett erősítésekben is, hiszen a műanyag alaplemezt egy alumínium lemezzel is kiegészítették. Az anyaghasználat és a különleges vízállóság együttesen a piac egyik legnagyobb túlélőévé emeli az újdonságot.

Halk és hatékony
A K650WP-ben elhelyezett hibrid kapcsolók úgy lettek megtervezve, hogy egyesítsék a mechanikus és membrános kapcsolók előnyeit. A hibrid kapcsolók rövid reakcióidővel és halk működéssel elégítik ki a játékosokat és az általános felhasználókat.

 DSC07204

Játékosbarát funkciók
A 26 billentyűs Anti-Ghosting technológiának köszönhetően minden gombnyomás valós tetteket szül. A Windows-gombok természetesen deaktiválhatók, így játék közben egy pillanatig sem kell aggódnunk azon, hogy véletlenül letálcázunk. A blokkolás egyébként más billentyűknél is működik, ami főként a tisztításkor lehet előnyös.

Középpontban a kényelem
Egy billentyűzetet hosszú órákig használunk egyhuzamba, így nagyon fontos a kényelem. Az állítható hátsó lábaknak köszönhetően a magasságot és a dőlésszöget is állíthatjuk a saját igényeknek és a környezetnek megfelelően. A gombok homorú kialakítása és a közöttük hagyott távolság szintén a még kényelmesebb és pontos gépelést szolgálják.

A termék már elérhető a hazai boltokan, méghozzá 9-10 000 Ft közötti áron.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés