Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezért látsz egyre több ívelt monitort a környezetedben

Smart home

Ezért látsz egyre több ívelt monitort a környezetedben

Már több mint egymillió darabot adott el ívelt monitoraiból a Samsung.

A Samsung bejelentette, hogy az első ívelt monitorjának bemutatása óta világszerte már több mint 1 millió ilyen típusú készüléket értékesített. A globális kijelzőgyártó az első ívelt LED-monitorját, a 27 hüvelykes, 4000 mm-es görbületi sugárral rendelkező SD590C modellt 2014 szeptemberében mutatta be, és termékvonalát azóta számos modellel bővítette. Ennek eredményeként jelenleg a világon eladott összes ívelt monitor 85 százalékát a Samsung értékesít.

Samsung_C27F591_004_L-Perspective_White

„Az első ívelt monitorjaink 2014-es forgalomba hozatala óta ez a technológia a játékosok és a szórakozást keresők igényeinek megfelelően továbbfejlődött és ipari szabvánnyá vált” – mondta el Seog-gi Kim, a Samsung Electronics Vizuális kijelzők üzletágának alelnöke. – „Igyekszünk megfelelni az ívelt monitorok népszerűségének növekedéséből származó kihívásoknak, amelyek a kijelzőink formájának és képességeinek továbbfejlesztésére ösztönöznek minket, hogy új szintre emelhessük a nézők elkötelezettségét és kényelmét. Örömünkre szolgál, hogy az eladott ívelt monitorjaink száma elérte az 1 milliót, de nem állunk itt meg, a következő években újfajta ívelt technológiai innovációkat is szeretnénk bevezetni.”

VD 1,000,000_Product 2

A Samsung ívelt monitorok kialakításának tökéletesítése során minden modell egyre nagyobb görbületi ívet kap, miközben az egyenletesen sima és elegáns megjelenés is megmarad. 2015 januárjában a Samsung forgalomba hozta második ívelt monitorját, a 34 hüvelykes, 3000 mm-es görbületi sugárral rendelkező SE790C-t. A vállalat ívelt kínálatának legújabb darabja, a CF591 (27 hüvelykes modell) és a CF390 (23,5 és 27 hüvelykes modell) az iparágban vezetőnek számító 1800 mm-es görbületi sugárral kitágítja a vizuális lehetőségeket.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés