Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ebből a nyomtatóból nem fogy ki egyhamar a festék

Smart home

Ebből a nyomtatóból nem fogy ki egyhamar a festék

A Canon legújabb nyomtatói közül mindegyik képes egyetlen tintapatron szett felhasználásával akár 7000 színes és 6000 fekete-fehér oldal nyomtatására is.

A vadonatúj Continuous Ink Supply System (CISS) rendszernek, valamint az  újratölthető tintatartályoknak köszönhetően nem csak nagy mennyiségű nyomtatás válik lehetségessé, de a kiadások is jelenetősen csökkenthetőek, így a nyomtatók tökéletesek olyan irodákban, ahol minden nap nagyobb mennyiségben nyomtatnak, illetve otthonra, ha kiváló fotónyomtatásra vágyunk.  A Canon eredeti fekete és színes tintapatronjai garantálják, hogy a nyomatok kivételesen jó minőségűek és élesek, a szövegek jól olvashatóak, a színek pedig élettel teliek legyenek.

ELMINA W AMBIENT

Minőség, részletgazdagság és egyszerű használat

A PIXMA G1400 egy egyfunkciós nyomtató, míg a PIXMA G2400 és a PIXMA G3400 olyan multifunkciós berendezések, amelyek nyomtatási, szkennelési és másolási funkcióval is rendelkeznek. A készülékek mindegyike tartós FINE nyomtatófej-rendszerrel van ellátva a jó minőségű nyomtatás és a nagy sebesség érdekében, és olyan technológiát használ, amely megakadályozza, hogy levegő kerüljön a tintaadagoló csövekbe, ezzel pedig megbízható és stabil működést garantál nagy volumenű nyomtatás esetén is. A részletgazdag nyomatok esetén 2 pikoliteres cseppméretet használó, 4800×1200 dpi felbontású modellek finom átmenetet garantálnak, ami tökéletes a komplex dokumentumok és a jó minőségű fényképek nyomtatásánál. Az új modellek mindegyike képes 10 x 15 cm-es szegély nélküli fényképeket is nyomtatni mindössze 60 másodperc alatt.

A négy darab kis méretű de nagy kapacitású, elülső tintatartály jól láthatóan lett elhelyezve, így a tinta szintje  egyszerűen és gyorsan ellenőrizhető, miközben az egyedi kialakítású tintapatronoknak köszönhetően az újratöltés is gyorsan és tisztán elvégezhető.

ELMINA SITUATION SHOTS Ink Refill CL Lifestyle

Korlátok nélküli kreativitás

A PIXMA G3400 teljes mértékben kompatibilis a Canon print alkalmazással, melynek köszönhetően a vezeték nélküli nyomtatás lehetővé válik  PC-ről, okostelefonról vagy tabletről is. A felhőalapú megoldásnak köszönhetően a dokumentumok és fotók nyomtatása a világ bármely pontjáról elindítható és olyan népszerű szolgáltatásokból is nyomtathatunk, mint az Instagram™, a Google Drive™, a Facebook™, a Dropbox™ vagy a Flickr™. Az igazán kreatív fotónyomtatás érdekében a PIXMA G3400 a Canon Easy-PhotoPrint+ alkalmazásával is kompatibilis. A tabletről vagy böngészőből elérhető szoftver megtalálja a fotóinkat, és lehetővé teszi, hogy tetszés szerint alakítsuk őket át az üdvözlőkártyákhoz és naptárakhoz hasonló kreatív feladatok nyomtatása előtt.

Az új nyomtatók mindegyikén megtalálható a  Canon My Image Garden szoftver, mely többek között tartalmazza a Creative Parkot is, mellyel rengeteg személyre szabott alkotás készíthető .



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés