Connect with us

Hirdetés

technokrata

Színes-szagos design egér a Logitechtől

Smart home

Színes-szagos design egér a Logitechtől

A Logitech a mai napon bemutatta az idén hétéves Logitech Play Collection legújabb tagjait.

Az új kollekció megalkotásakor a bútor dizájn, valamint a kiegészítők és a divat világának legújabb trendjeiből merítettek ihletet, így a jellegzetes vonásokkal ellátott egerek barátságos karakterekkel, színes, vidám formákkal és geometriai alakzatokkal díszítve kerülnek a polcokra.

logitech_play_eger_3

„A célunk az volt, hogy egy kis humorral mosolyt csaljunk vásárlóink arcára, miközben használják az egeret” – mondta el Charlotte Johns, a Logitech számítógép kiegészítőkkel kapcsolatos üzletágának alelnöke. „Egy jó adag szín, egy leheletnyi vidámság és egy csipetnyi lelkesedés kombinációjából született meg az idei Logitech Play Collection. A különböző színkombinációk és dizájnelemek inspirálnak, vidámságot és egyéniséget adnak bárki asztalának”.

logitech_play_eger_4

Miután a Logitech dizájn csapata részt vett a milánói Design Week-en, vidám témáktól és formáktól inspirálva tértek vissza, ami új megközelítéshez vezette őket a házon belül készített 2015 Play Collection tervezése során. Az idei év válogatása a Logitech® Wireless Mouse M238-ra épül. Az új egér a pontos görgetésnek és irányíthatóságnak köszönhetően egyszerű navigációt tesz lehetővé, egyben formájának köszönhetően igen kényelmes is.

logitech_play_eger

A 2015-ös Logitech Play Collection ragyogó, vidám és lelkes, akárcsak jövendőbeli tulajdonosai. Az energiatakarékos kialakításnak hála, akár 12 hónapon át is használhatjuk kedvenc egerünket, modelltől függően. A vezeték nélküli egerek kompatibilisek Microsoft Windows, Mac OS X, Chrome OS, és Linux rendszerekkel, valamint megbízható kapcsolatot biztosítanak akár 10 méteres távolságból is. A Logitech Play Collection előreláthatólag júniustól lesz elérhető 24,99 eurós (kb. 7800 forint) áron.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés