Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Amazon válasza a Chromecastre: itt a Fire TV Stick

fire tv stick

Smart home

Az Amazon válasza a Chromecastre: itt a Fire TV Stick

Az Amazon is elkészítette HDMI-n keresztül tévénkbe csatlakoztatható eszközét.

Annak ellenére, hogy az Amazon 100 dolláros Fire TV-je egyre sikeresebb, nehéz felvennie a versenyt a Roku Streaming Stickjével, melyért csak 50 dollárt kérnek, nem beszélve a 35 dolláros Chromecast-ről.

Éppen ezért előálltak egy hasonló megoldással, és megszületett az Amazon Fire TV streamelő egység. A stick mindössze 19 dollár az Amazon Prime előfizetőinek, és a konkurens termékekhez hasonlóan ez is a tévénk HDMI portjához csatlakozik. Az 1GB RAM-mal és 8 GB belső tárhellyel rendelkező készülékkel gond nélkül élvezhetjük a Netflix, az Amazin Prime és a hasonló szolgáltatásokat.

A Wifi képes eszközhöz meglepő módon egy irányítót is kapunk, ami döntő tulajdonság lehet ilyen ár mellett. Természetesen a hagyományos módon, tükrözhetjük is a tartalmat okostelefonunkról, vagy táblagépünkről, és a Fire Phone-nal és tablettel a applikációalapú, beszédfelismerő keresést is végrehajthatunk.

Ha nem vagyunk Prime tagok, akkor az eszköz alapára 39 dollár, és extra 30 dollárért már a távirányítónkhoz is beszélhetünk keresés esetén. A szállítások november 19-én indulnak.

fire tv fire tv stick



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés