Connect with us

technokrata

Leegyszerűsíti az életünket a Toshiba

Smart home

Leegyszerűsíti az életünket a Toshiba

A Toshiba dynadock V3.0 dokkoló segítségével az összes lényeges PC periféria egyetlen mozdulattal válik elérhetővé.

AToshiba Europe GmbH bejelentette új, univerzális dokkolóját, a dynadock™ V3.0-t, mellyel tovább bővíti intelligens és kényelmesen használható PC kiegészítőinek palettáját. A vékony, kompakt és stílusos eszköz kábelrengeteg nélkül teszi lehetővé a Windows® PC csatlakozási és multimédiás képességeinek bővítését. A beépített, Full HD felbontású videokártyával külső HD megjelenítő is használható. Az összesen 6 USB port – melyek közül kettő a gyorsabb adatátvitel érdekében USB 3.0 szabványú – segítségével számos külső eszköz és periféria is csatlakoztatható. A dynadock™ V3.0 az európai piacon 2013 első negyedévében kerül forgalomba.

dynadock V3.0 multiscreen front

HD felbontású videó, térhatású audió

A számítógépek mérete és vastagsága csökken, a csatlakoztatni kívánt perifériák, kiegészítők száma növekszik, így egyre több PC-s csatlakozóra van szükség. A dynadock™ V3.0  nemcsak egy egyszerűen használható dokkoló, mely a laptop portjainak számát többszörözi, hanem a felhasználót körülvevő audió és videó perifériákhoz is csatlakoztatható. Az eszközön egy HDMI® port is található, melynek segítségével a laptop képe egy külső HD monitoron vagy tévén, akár 2048x1152p felbontással is megjeleníthető. A dynadock™ V3.0 dokkolóhoz az 5.1-es térhatású hangrendszerekkel is kompatibilis HDMI® vagy 3,5 mm-es porton keresztül számos sztereó audió eszköz csatlakoztatható.

Dynadock V3.0_front right

Egy intelligens és kényelmesen használható USB elosztó

A dynadock™ V3.0-hoz természetesen a hétköznapi, nélkülözhetetlen PC perifériák (például külső merevlemezes meghajtó, nyomtató, optikai meghajtó, szkenner és sok más) is csatlakoztathatók. Mindkét előlapi port a Toshiba USB Sleep-and-Charge megoldását is támogatja, ezek akkor is lehetővé teszik okostelefonok, MP3 lejátszók, kamerák töltését, ha a számítógép ki van kapcsolva, vagy nem csatlakozik a dokkolóhoz. Ezzel a számos remek funkcióval a dynadock™ V3.0 eszköz intelligens, központi elosztóként működik, így segítve a rendezett munkakörnyezet kialakítását.

Tények & adatok

 

dynadock™ V3.0

Univerzális USB 3.0 mini dokkoló

 • Szín: fekete
 • Méretek: 157 mm x 106 mm x 58 mm
 • Tömeg: 225 g ± 10 g (talppal együtt)
 • PC csatlakozó: USB 3.0 kábel
 • Kijelző felbontás: max. 2048 x 1152p
 • Támogatott video mód: Képernyő tartalmának másolása; Asztal kiterjesztése; Elsődleges kijelző
 • Videó interfész: HDMI®
 • Audió interfész: fejhallgató/mikrofon, HDMI® 5.1
 • Egyéb csatlakozók: USB 2.0 x 4, USB 3.0 x 2 Toshiba USB Sleep-and- Charge funkcióval az előlapon
 • További funkció: biztonsági zár
 • Rendszerkövetelmények: USB 3.0 vagy 2.0 csatlakozó (3.0 ajánlott); 50 MB szabad tárhely; 1GB RAM (2 GB vagy több ajánlott); Microsoft® Windows® XP (32-bit) SP2/SP3-mal vagy későbbi verzió; az optimális video teljesítmény érdekében: 1,6 GHz vagy gyorsabb processzoror.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu