Connect with us

technokrata

Megújultak a Panasonic Ulta HD televíziói

Smart home

Megújultak a Panasonic Ulta HD televíziói

Az L9-es sorozat mindegyik tagja CEVO 4K multiprocesszoros feldolgozóegységgel rendelkezik.

A Toshiba Europe GmbH örömmel jelenti be L9 sorozatú, Ultra HD (3840 x 2160 pixel) felbontású 3D Smart LED tévéit. A készülékek három méretben készülnek: 213 cm (84”), 165 cm (65”) és 146 cm (58”). A kis képátlójú, szemüveg nélküli 3D UHD tévék Japánban történt 2010-es bejelentése és 2012-ben más piacokon megjelent 140 cm-es (55”) ZL2 után az UHD tévéinek új sorozata a Toshiba készülékeinek második generációja. Az erőteljes CEVO 4K multiprocesszorral felszerelt L9 sorozat lenyűgöző képi élményt nyújt filmek, tévéprogramok, videojátékok, fényképek és PC-s alkalmazások megtekintésekor. Az új generációs készülékek az európai boltokba 2013 harmadik negyedévében kerülnek.

Lifestyle_L9_A_84inch_03

Az UHD felbontású eszközök több mint 8 millió képpontot tartalmaznak, így a pixelek struktúrája a kijelzőkhöz közelebb ülve se látható. Az L9 UHD modelleket a Toshiba új termékdizájn koncepciójának megfelelő tervezték, így egy modern otthonban is elegáns hatást keltenek.

A globális elektronikai ipar az UHD felbontású tévé paneleket tekinti az új generációs szabványnak, így egyre több, nagy kijelzőkre szánt, UHD-ben rögzített tartalom válik elérhetővé. Hasonlóképpen a játékokat fejlesztő cégek is keresik az UHD felhasználási módjait, hiszen ez a felbontás a programok grafikájának minőségét rendkívüli módon emeli. Ráadásul egyre több hollywoodi kasszasikert is UHD-ben forgattak, vagy ilyen minőségben digitalizáltak, így ezek ilyen felbontásban készíthetők elő a Blu-ray lemezes kiadásra.

84L9363_front_screen

Toshiba CEVO 4K multiprocesszoros feldolgozóegységgel

A CEVO 4K multiprocesszoros grafikus egységgel ellátott, L9-es sorozatú készülékek az eredetileg alacsonyabb felbontású képeket automatikusan, közel UHD felbontásnak megfelelő minőségben jeleníti meg. Továbbá a gyártó nagy sebességű képfeldolgozó technológiája, a 800-as AMR (Active Motion & Resolution) élénk színű képeket és egyenletes gyors mozgásokat eredményez, ami jelentősen csökkenti a kép elmosódását sportközvetítések és akciófilmek esetén. Az L9-es modellek a 3D tartalmakat Full HD felbontásban képesek megjeleníteni, így a moziélmény még jobb.  A legnagyobb, 84”-es és a 65”-es méretű modellek a filmszínházakban ismert passzív szemüveggel használhatók, ugyanakkor az 58”-es készülékek aktív záras technológiával működnek. A 2D-ről 3D-re átalakítás (mely funkció mélység szabályozással is rendelkezik) a már meglévő, 2D-ben rögzített DVD vagy Blu-ray filmeket új dimenzióba helyezi.

Remote Control 2D_CT-90429_right

A Toshiba Cloud TV szolgáltatáscsomag

Az L9-es sorozatú tévék remek funkcióit a Toshiba Cloud TV szolgáltatáscsomag egészíti ki, melynek legfontosabb előnye a személyre szabhatóság. Az egyes felhasználók saját ízlésüknek és beállításaiknak megfelelő tartalom ajánlásokat, közösségi média hírfolyamot láthatnak. A beépített, hatékony keresésőeszköz az Elektronikus műsorújságban (EPG), a helyi hálózaton és online videotékákban keresi meg kedvenc műsorainkat, sorozatainkat, filmjeinket és sok mást, így a felhasználó nem csak a tévécsatonák által sugárzott programot láthatja. A személyre szabott keresési és tartalom ajánlási, valamint a prémium tévés és egyéb praktikus (pl. webböngésző, időjárásjelentés) alkalmazásokon túl a tartalmak akár mobil eszközeink segítségével is kezelhetők. A portál számos közösségi tévé szolgáltatása közül a legfontosabbak: családi naptár, személyes üzenet küldése, ha program vagy a csatorna módosult. A Toshiba Cloud TV szolgáltatást úgy tervezték, hogy a felhasználó azon könnyen és egyszerűen találhassa meg a keresett szolgáltatást. A Toshiba Cloud TV felhasználói felületének egyszerűsége, stílusa és eleganciája a Toshiba új, egységes tévé dizájn koncepciójának egyik legfontosabb eleme.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin