Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Walkman még nem halt ki!

Smart home

A Walkman még nem halt ki!

Bár fénye már kissé megkopott, a Sony továbbra is hisz a Walkman névvel fémjelzett termékeiben, így tegnap bemutatott belőle egy új, 4.0-ás Androiddal felvértezett verziót.

Bár az elmúlt, több mint 30 év során a Walkman márka rengeteg változáson ment keresztül, a japán gyártó a mai napig életben tartja, ugyanis ezen a néven árulja a hordozható MP3 lejátszóit. Van belőlük olcsó, mindenki számára elérhető, sporthoz való, videó lejátszós és Androiddal felvértezett. Ez utóbbinak mutatták be a tegnap az utódját. Az elegáns F800 névre keresztelt jövevény egy 3,5 colos multi-touch-os kijelzővel rendelkezik. Választhatunk a 8, a 16 és 32GB-os modellek közül-melyek sajnos nem bővíthetőek a továbbiakban. Akkumulátorának köszönhetően a  zenét 20 órán át míg a videót 4,5 órán át  képes folyamatosan lejátszani. Azért, hogy ne csak a zene vagy a videó, hanem minden más típusú szórakozás is élmény legyen, egy 4.0-ás Androiddal szerelték fel, melyre bármikor letölthetünk új alkalmazásokat a Play Store-ból.

De akárhogy  is, bárhonnan nézzük, ez egy zenelejátszó eszköz, így a zene minősége a legfontosabb. Így került bele S-master MX digitális erősítő és xLoud technológiával felszerelt hangszóró. Mindkét technológia a Sony szabadalma, és korábban több eszközben is sikerrel alkalmazták már őket. Bár a gyártók igyekeznek a fülhallgatók minőségén spórolni, a Sony az, aki mindig odafigyelt erre. Így került a mostani Walkman-be is egy piaci áron több mint 10 ezer forintos egység, ami azt hiszem az átlagemberek igényét tökéletesen kielégíti. Az októberben érkező termék ára egyelőre még nem ismert.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés