Connect with us

technokrata

Mérges madarak a TV-ben

Smart home

Mérges madarak a TV-ben

A Samsung nem akart kimaradni az őrületből, ezért felkérték a Roviót, hogy készítse el a Smart TV-kre a népszerű játékot.

Az Angry Birds az elmúlt évek egyik legzajosabb sikerét aratta, gyakorlatilag nem volt olyan platform, amire ne adták volna ki. Illetve csak majdnem, a Samsung úgy érezte, hogy kimarad a jóból, ha a Smart TV-jükre nem jelentetik meg a játékot. Ezért felkérték a Rovio munkatársait, hogy készítsék el a szupertévére. Azért, hogy ne csak egy sima rókabőrnek tűnjön, és esetleg azoknak is tudjon újdonságot okozni, akik már más eszközökön is végigjátszották, egy kicsit változtattak a játék irányításán.

A Samsung felső kategóriás készülékei rendelkeznek ugyanis olyan  szenzorokkal, melyek képesek érzékelni az emberi kéz mozgását. Ennek hála, lehetőségünk van mindenféle távirányító vagy kontroller nélkül játszani, pusztán a kezünkkel kell a levegőben hadonászni. Az biztos, hogy egy idő után kifejezetten jót tesz az ember fittségének, ugyanis pár óra játék a levegőben hadonászva kifejezetten fárasztó tud lenni. Az  ES7000, ES8000, és ES9000-es modellekre érkező játék letölthető a Samsung TV App Store-ból.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin