Connect with us

Hirdetés

technokrata

Energiahatékony Multi V III Solo légkondicionáló az LG-től

Smart home

Energiahatékony Multi V III Solo légkondicionáló az LG-től

Az LG Electronics (LG) a Milánóban rendezett 2012-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) kiállításon mutatta be Multi V III Solo készülékét.

A Multi V III Solo kiemelkedő energiatakarékossága az LG saját BLDC inverteres kompresszorának fejlett inverter – szabályozási és optimális hűtési kör – szabályozási technológiáknak köszönhető. Ezek együttesen 11 %-kal növelik az energiahatékonyságot a hagyományos légkondicionálók inverteres kompresszoraihoz képest. A BLDC inverter ventilátormotorja is hozzájárul a Multi V III Solo alacsony fogyasztásához 4,04-es, illetve 4,23-as fajlagos hűtési és fűtési teljesítményével.

A Multi V III Solo a beltériegység kombinációk szempontjából nagy rugalmasságot enged meg. Egyedülálló variációs lehetőségének köszönhetően akár 20 Multi V III Solo beltéri egység is összeköthető 13 különböző típusból származó, 71 beltéri modellel. Ennek eredményeként a Multi V III Solo a különböző funkciójú belsőterek (pl. irodák, üzletek, éttermek és lakóépületek) igényeire szabható tervezési lehetőséget kínál. Összefoglalva tehát, a Multi V III Solo maximálisan 130 százalékos beltéri csatlakoztathatósági kapacitást kínál. A hatékony helykihasználásnak hála a Multi V III Solo optimális komfort teret biztosít az üzleteknek, az irodai környezetet kényelmessé és csendessé varázsolja, az éttermek belső elrendezésénél pedig magas szintű eleganciát nyújt.

Az eddig felsorolt előnyök mellett, a Multi V III Solo beszereléséhez és karbantartásához is kevesebb idő szükséges. A Multi V III Solo egy intelligens, mégis egyszerű próbaüzem végrehajtásával ellenőrzi és kiszűri az esetleges beszerelési és üzemelési hibákat, így maximalizálva a Multi V III Solo megbízhatóságát, minimálisra csökkentve a felszerelésre és karbantartásra fordítandó időt. A különböző adatmentési funkcióknak köszönhetően a Multi V III Solo a hagyományos termékekhez képest akár 60%-kal is képes lerövidíteni a próbaüzemek végrehajtásához szükséges időt.

 

A Multi V III Solo már elérhető a hazai piacon.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés