Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egészséges életmód egy karkötővel

Smart home

Egészséges életmód egy karkötővel

A nagy öregek mindig azt mondták, hogy ha valamire emlékezni akarunk, akkor kössünk egy csomót a zsebkendőnkre. Nem kell.

A Jawbone november 6-án, vasárnap fogja a piacra dobni az egyszerűen Up-nak (Fel) keresztelt mágikus karkötőjét, mindössze 100 dollárért. A gyártó nem ígér fogyást, vagy kozmikus erőket esetleg hihetetlen egyensúlyérzéket ennek használatával, csupán figyelmeztet mindenre apró rezgéseivel. Az okostelefonunkra telepített applikáció segítségével beállíthatjuk, hogy mikor miért rezegjen a karkötő: figyeli, mikor alszunk mélyen és akkor kelt, amikor nem vagyunk REM-ben, de a kelési időnk közelében vagyunk (gyakorlatilag a mélyálomból való ébredés emiatt érzi magát az ember álmosnak reggel), vagy jelezzen, ha lejárt az 50 perc az ülőmunka során és ideje kicsit mozogni.

Telefonunkkal folyamatosan kommunikál, számolja a megtett lépéseket, a bevitt kalóriákat (az applikáción keresztül lefotózzuk az ételünket és az megpróbálja felismerni és kiszámolni annak kalóriáját). Az eszköz vízálló, hét szín közül választhatunk és hetente egyszer kell csak tölteni USB-n keresztül. Ár/érték arányban messze a legjobbnak tűnhet a piacon a karkötő, ezért ajánlom mindenki figyelmébe (akár karácsonyi ajándéknak is).



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés