Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezeték nélküli napelemes billentyűzet Mac-eseknek a Logitech-től

Smart home

Vezeték nélküli napelemes billentyűzet Mac-eseknek a Logitech-től

A Logitech bemutatta a Mac felhasználóknak készült Logitech® Wireless Solar Keyboard K750 for Mac® vezeték nélküli napelemes billentyűzetet.

A Mac verzió az eredeti K750 napelemes billentyűzet díjnyertes műszaki megoldásaira épül, és azonos szolgáltatásokat is nyújt. A K750 beépített napelemeinek köszönhetően örökre elfelejthetjük az elemcserét, mert a billentyűzet áramellátását környezetének fénye biztosítja.

A fény forrása lehet a napfény vagy akár egy szobai lámpa fénye is. Teljes feltöltést követően a billentyűzet vaksötétben is akár három hónapig működik. Az internetről letölthető napenergia alkalmazás gyors áttekintést ad az akkumulátor töltöttségéről, és figyelmeztet, ha a billentyűzetnek több fényre lenne szüksége.

PVC-mentes szerkezetének és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásának köszönhetően a billentyűzet környezetkárosító hatása minimális. Számbillentyűzetet is tartalmazó teljes gombkiosztásával a Logitech Wireless Solar Keyboard K750 Mac verziója a Mac felhasználóknak ismerős elrendezést kínál, így mindent ott találunk meg rajta, ahol megszokhattuk. A hagyományos és laptop billentyűzetek előnyeit ötvöző, csak a Logitech által gyártott konkáv felületű gombokon gyorsabban, csendesebben és kényelmesebben gépelhetünk akár hosszú órákon át. Az alacsony építésű, elegáns vonalvezetésű billentyűzet stílusos kiegészítője hordozható és asztali gépünknek is.

A Logitech K750 Mac billentyűzet 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátvitellel gondoskodik arról, hogy a jelek késedelem és kihagyás nélkül jussanak el a számítógéphez. A parányi Unifying vevőegység olyan kis helyet foglal, hogy állandóan benne hagyhatjuk laptop gépünkben, így a billentyűzet bármelyik pillanatban használatra kész.

Ár és elérhetőség

A Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac megjelenése az Egyesült Államokban és Európa egyes országaiban augusztus elejére várható. Ajánlott fogyasztói ára €79,99 lesz.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés